foto

P.J. Byrne

  • nar. 1974
    Manasquan, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eloise
Home Again
The Clapper
2016 The True Memoirs of an International Assassin
2015 Dárek
2014 Ulička hanby
2013 Vlk z Wall Street
2012 Coffees
K-11
Untitled Martin Lawrence Project (TV film)
Volte mě!
2011 Nezvratný osud 5
Snitch
Son of Morning
Šéfové na zabití
2010 Blbec k večeři
Candidate, The
Monster Heroes
Těžká rozhodnutí
2009 Najít štěstí
2008 Prosíme přetočte
První neděle
Sestřenka k nakousnutí
Surfařská svoboda
V rytmu soulu
2007 Božský Evan
Loveless in Los Angeles
Soukromá válka pana Wilsona
Vdáš se, a basta!
2006 Stávka (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
Moje krásná čarodějka
2004 Hlava nehlava (TV film)
2003 Božský Bruce
2002 Krvavá stopa
29 Palms
2001 Skoč na to! (TV film)
Velké průšvihy Maxe Kyblíka

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
Creative Indifferences (E10)
Lingchi (E09)
My Rifle My Pony and Me (E07)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (E07)
Horoucí láska (E06)
Když už tě jednou kousne (E05)
další epizody (7)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
Spratci (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Dvojčata (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace