foto

P.J. Byrne

  • nar. 1974
    Manasquan, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bombshell
Mob Town
Stáhni a zemřeš
The World Without You
2018 Paříž 15:17
Rampage Ničitelé
Tremors (TV film)
Zelená kniha
2017 Eloise
Který je ten pravý?
Miyubi
The Clapper
2016 The True Memoirs of an International Assassin
2015 Dárek
2014 Ulička hanby
2013 Vlk z Wall Street
2012 Coffees
K-11
Untitled Martin Lawrence Project (TV film)
Volte mě!
2011 Nezvratný osud 5
Snitch
Son of Morning
Šéfové na zabití
2010 Blbec k večeři
Monster Heroes
The Candidate
Těžká rozhodnutí
2009 Najít štěstí
2008 Prosíme přetočte
První neděle
Sestřenka k nakousnutí
Surfařská svoboda
V rytmu soulu
2007 Božský Evan
Loveless in Los Angeles
Soukromá válka pana Wilsona
Vdáš se, a basta!
2006 Stávka (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
Moje krásná čarodějka
2004 Hlava nehlava (TV film)
2003 Božský Bruce
2002 29 Palms
Krvavá stopa
2001 Skoč na to! (TV film)
Velké průšvihy Maxe Kyblíka

TV seriály

2020 Day by Day (TV seriál)
2019 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Occupation: Chapter Four: Lynn's Ouroboros (S03E04)
The Book of Secrets: Chapter Three: Pillar of Fire (S02E13)
The Book of Secrets: Chapter Two: Just and Unjust (S02E12)
Sedmilhářky (TV seriál)
Zabij mě (S02E05)
Konec světa (S02E03)
Co udělaly? (S02E01)
Black-ish (TV seriál)
Wilds of Valley Glen (S05E09)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Consequences: Chapter Four: Translucent Freak (S02E04)
The Book of Consequences: Chapter Three: Master Lowry (S02E03)
K smrti trapný (TV seriál)
Gone with the Wind (S02E01)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
My Rifle My Pony and Me (S01E07)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
Mrtvý bod (TV seriál)
Na cizím území (S02E06)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
2011 Spratci (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Place of Life (E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Odvážný šéf (S03E04)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Exploits the Mortgage Crisis (S05E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Rozchod s Bellou (S03E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Jen přes mou mrtvolu (S03E12)
2006 Four Kings (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klam (S03E13)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Ninety Miles Away (S06E19)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Ockham's Razor (S02E10)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky