Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tylor Tuskmon byl na Univerzitě pro příšerky premiant ve strašení, a tak se nechal přijmout do společnosti Příšerky s.r.o. jako strašák. Ale ouha! V den nástupu se dozví, že ve firmě už nechtějí strašáky, ale šprýmaře! Tylor je tak dočasně přeřazen k partě údržbářů, což zcela nabourá jeho plány. A tak si vytyčí nový cíl: Stát se šprýmařem. (Disney Channel)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Po prequelu jsem si strašně moc přál něco co bude na původní film navazovat a konečně nás zase přenese do úžasného světa příšerek. Tohle sice není úplně stoprocentní uspokojení ale je příjemné vidět další vývoje starých známých charakterů ale i jejich světa. Sice zamrzí lehce chudší vizuál a fakt že to vlastně ani není od Pixaru ale i tak fajnový přírůstek do téhle frančízy. Hlad po třetím filmu ale stále trvá ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Příšerky mám hrozně rád, ale tento seriál s klidným srdcem opravdu doporučit nemůžu. Tvůrci udělali obrovskou chybu, že se rozhodli věnovat většinu prostoru úplně novým postavám, které jsou bohužel strašně nesympatické a záměrně divné a otravné. Což byl prostě hrozný nápad. Humor ve většině případů také spíše nefunguje než funguje. Navíc je stejně divný a otravný jako nové postavy. Objeví se zde sice spoustu starých známých, ale jejich role je bohužel dost upozaděná ve prospěch těch otravšerek. Zápletky jsou dost přímočaré, očekávané, s opravdu podivným morálním ponaučením. Děti to asi docela zabaví, ale s přihlédnutím k tomu, že existuje mnoho lepších animovaných seriálů podle filmů, nemůžu bohužel hodnotit lépe. 2* 45% ()

Reklama

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Známá značka se přesouvá na seriál, je tohle taktéž odpad? Rozhodně není a jsem za to v celku rád, kdo by přeci chtěl aby se tomuto dílu něco nepovedlo. Příšerky v rachotě mají skvělé nápady, parádní provedení, klasický styl Příšerek a hodně dobrých scén. Některé epizody teda byli dost nudné, ale některé naopak měli tu správnou dávku téhle legendy. Nové postavy a tématiky seriálu jsou pro mě boží a tohle nejde nemít rád.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Děti budou nejspíš relativně spokojené,protože pořád jde o Příšerky a krom pár nových postav tu potkají hodně starých známých,ale dospělému divákovi tahle série nic nepřinese.Příběh je přímočaře prosťoučký a humor spíš infantilní a ne moc funkční.Jednotlivé epizody jsou sice krátké a není problém je přežít ve zdraví ale jako celek tohle dojení úspěšné a zajeté značky moc nefunguje…40% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, ďaleko ďaleko lepší ako kraťasy typu Baymax, Cars on the Road a podobne. Tadiaľto vedie cesta pre Disney, hneď ma to nalákalo na nejaké to pokračovanie aj s dcérkou. Milé postavičky, animácia tak akurát, príbehovo zaujímavé a sitcomové spracovanie, myslím dĺžkou aj námetmi tiež sadlo, ďaleko lepšie ako tie na začiatku spomínané pár minútové srajdy. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama