Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Liama Neesona a veľmi mi sedí, keď na staré kolena hraje drsňáka. No poslednú dobu zisťujem, že keď ho nerežíruje Jaume Collet-Serra za veľa to nestojí a vlastne ma to ani toľko nebaví. Príbeh fajn, postavy zaujímavé, dobrý herci tiež nechýbajú (Robert Patrick, Jai Courtney), akcia v norme. Jediné čo mu k tomu chýbalo bola strhujúcejšia réžia, ktorá pri iných akčných Neesonovkách nechýbala (Unknown, Non-Stop, Commuter). 60% - 3* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu tak nízké hodnocení, neboť pokud si vyberete film s Liamem, přece víte, krom pár výjimek, do čeho jdete. Tudíž film který odsýpá, Liam občas někoho semele když se naštve a někdy se chce polepšit. Přesně to jsem dostala, film utekl jako nic, padouši k z řad FBI dostali na budku a bývalý zloděj našel lásku, co si bude na něj muset ještě chvíli počkat. Nenáročné, leč s charismatickým zlodějem. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak už nám po Cageovi a Willisovi aj Neeson zostúpil do druhej ligy. Aj keď Bruce s Nickom už medzitým hrajú okresný prebor s Pištou Seagalom. Liam sa tu naháňa s totálne B-čkovým kastingom, väčšinou no name herci + jeden z kráľov B-čka Robert Patrick v malej roličke. Dej stupídny a milionkrát otrepaný - čestný zlodej, nečestní policajti... Do toho katastrofálne efekty - výbuch s následným ohňom vyzerá, že by lepší vedel spraviť aj poloamatérsky programátor. Veľmi slabých 40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Co vám budu povídat? Jakmile to Jai Courtney schytá nůžkami do stehna, vyžere si to zřejmě i jeho mozek, protože zkušeného agenta FBI si představuju jinak. Zatímco on kulhá na jednu nohu, pitomý scénář hned na obě. Když už jsme ale u něho, tak floutek Courtney a charisma jsou (už z dob Terminátora nebo poslední Smrtonosné pasti) kapitolou, kterou bych raději obešel. Naopak u bývalého mariňáka Liama Neesona jeho postaršího charismatického bijce žereme opakovaně. Problém je ovšem se samotnou zápletkou. Příběh čestného zloděje na cestě za polepšením aneb roky vykrádal banky, přičemž peníze schovával do garáže a neutratil z nich ani dolar. Teď je hodlá vrátit výměnou za snížení trestu, aby se mohl brzy vrátit k zrzce, kterou poznal před rokem a se kterou to chce doklepat až do smrti. Zápletka nefunguje, „romantická“ linka je na tom stejně. Evidentně se šetřilo i na samotné akci, protože se nedočkáme prakticky ničeho zajímavého (CGI výbuch domu jest toho důkazem). Atmosféra žádná. Pokud jsem dal Cizinci ve vlaku, kterému brzy došel dech a kupil jednu nelogičnost za druhou, nebo Mrazivé pomstě o divném pojetí odplaty, tři hvězdy, tady musím jít ještě níž. PS: Jeffrey Donovan mě poslední dobou docela dost baví. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama