Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (166)

tron 

všechny recenze uživatele

Takto. Ja sa vôbec nečudujem, že to Liam Neeson vzal. Zjavne ho oslovil nápad o polepšenom zlodejovi, ktorý na staré kolená nájde lásku svojho života a tak sa rozhodne udať, aby sa očistil a dožil šťastný a (s)pokojný život. Problém scenára je v tom, že tá zápletka je taká blbá... až je blbá. Akcie je minimum, našťastie to trvá len hodinu a pol aj s titulkami. Celkovo ma prekvapilo, ako fádne, lacno a komorne Pre balík prachov vyzerá (divne vyľudnené mestá i centrála FBI; najmasovejšou scénou je tá, keď sa v hotelovej izbe stretnú štyria chlapi s búchačkami). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad ne.. máme tu novodobýho Segala, akorát že stokrát nudnějšího.. akce logičnost neviděla ani z dálky, dědek Nýzn leží za gaučem a týpek po něm "rádoby" střílí a míří na skoro na strop.. pak ten fight, s FBI, kde jenom čekaj až je dědek Nýzn uhodí, letej z okna ze 14 patra a Nýznovi z toho narostou dva opary na čele, do toho všeho naprosto nesnesitelná béčková hudba a o těch CGI odporných výbuchách radši ani nemluvit.. Sračka. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Starnúci zlodej s armádnou pyrotechnickou kvalifikáciou sa v neskorej jeseni svojho života zahľadí do odkvitnutej "MILFky" a nešťastie v podobe náhlej a nedomyslenej morálnej sebareflexie je tu. Navyše bezpečnostné zložky - prekvapujúco asi všade na svete - sú skorumpované až do posledného vládneho špeciálneho agenta a tak romantickú idylu naruší aj neočakávané akčné intermezzo. Pozvoľna gradujúci film síce trpí značnou priemernosťou a scenáristickou laxnosťou, napriek tomu sa mi na túto za vlasy pritiahnutú historku príjemne pozeralo - popri inej činnosti - a pocit nudy sa vôbec nedostavil. Za tri plné krabice "kešu". (25.10.2021) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uff tak jsem to ještě stihnul a dal si třetí a patrně poslední kino v tomhle pojebaným roce po Mizerech a Tenetu. Dostal jsem takovýho standartního Neesona kterej si jede pořád to svoje a i když už asi i on má svůj vrchol za sebou, tak rozhodně nezklame a do nadprůměru se určitě dostane. Co filmu trochu podráží nohy a brání vyššímu hodnocení je místy opravdu hodně blbej scénář, kdy někdy hlavnímu hrdinovi díky absurdnímu chování všech ostatních vyjdou úplně neskutečný věci. Akce je dost a Neeson i když už má svoje limity, tak to co od něj očekáváte si odehraje. Takže ve finále člověk letos bere v klidu i tohle a není důvod přehnaně píčovat.65% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Honest Thief je film plný klišé. Od názvu (originálneho, nie distribučného) až po toho agenta, ktorého hryzie svedomie. Už pri úvodných titulkoch viete ako to celé skončí a v podstate budete vedieť predpovedať aj každú jednú scénu, ktorá príde (okrem tej evidentne vystrihnutej, kde doteraz netuším ako Tom dostal Annie preč z nemocnice, ehm). Ale aj tak si myslím, že ak máte radi Liama Neesona, nemali by ste tento film vynechať. S výnimkou rozbehovej prvej polhodiny film slušne odsýpa, takže som sa nenudil. Reprízu si asi nedám, ale na upršaný štvrtkový večer išlo o stráviteľnú jednohubku. 50 % ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama