Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další akčňák od Netlflixu a tentokrát se urodil snad asi zatím nejnudnější kousek, co tahle platforma v rámci své produkce vyvrhla. Zajímavé obsazení je možná tak to jediné, co by na snímku mohlo zaujmout. Trestuhodně slabý scénář se snad všemi myslitelnými neduhy, šablonovité od hlavy až k patě, té akce tu zase tolik není a k tomu podivně vykonstruované dějové zvraty. Tohle se prostě fakt nepovedlo. Nudnější akční slátaninu by člověk jen těžko pohledal. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, který ničím nepřekvapí, ani neurazí. Hlavním představitelův to společně funguje, i když je to na první pohled zloduch a ten dobrý, tak společně tvoří fajn dvojku. Místy je to i vtipné, zvrat jsem vůbec nečekala, takže jsem byla příjemně překvapená. Délka filmu je akorát a potěší, protože tam nejsou žádné zbytečnosti a film má tak hezké tempo, krásně to utíká, ale není to nic extra. Viděla jsem daleko lepší akční thrillery, které si mě získali daleko více. Na nudné odpoledne dobrý film, ale žádnou kvalitu nečekejte. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ide o pomerne vydarený film, ktorého hlavnými ťahúňmi sú Anthony Mackie a Frank Grillo. Obaja podávajú kvalitné a výrazné výkony. Spolu potom tvoria dobrý tím a keďže sa na plátne nestretávajú po prvýkrát, tak si aj dobre rozumejú. V poslednom rade je potom nutné vyzdvihnúť aj soundtrack, ktorý je, dalo by sa povedať, jedným z nosných pilierov celej snímky. Použité skladby skvele podčiarkujú celú náladu tejto akčnej snímky a prináša so sebou aj početné odľahčené momenty. Na druhú stranu sa však príbeh stáva miestami trochu neprehľadným, pretože si postavy nedajú ani chvíľu pokoja, je ľahké sa v deji chvíľami strácať. Všetko sa vďaka tomu zdá byť tak nejako uponáhľané. Aj keď je plusom, že hodinu a dvadsaťšesť minút dlhý film ubehne naozaj rýchlo. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jinej film. Má to drajv a napětí a vtip, a jasně, je to náladová horská dráha, ale to jsou všechny Lynchovy filmy. Nedávno jsem psal, že hlavním hrdinou Howlu je kameraman. Tady to platí úplně stejně – bez Juana Miguela Azpirozy by to nemělo ani z půlky takové produkční hodnoty. Jenže to naštěstí Juana Miguela Azpirozu má, a taky to má Anthonyho Mackieho, u kterého si nepamatuju, že by se někdy do role tak vložil (a že jsem s ním viděl sakra filmů), a Franka Grilla a jejich perfektní chemii. V akčních scénách jsou sice lepší adkinsonovky, ale automobilové honičky jsou naprostá lahoda a je jasně vidět, odkud Lynch čerpá inspiraci (a bylo by to vidět i bez prvoplánového odkazování se na Friedkina a Carpentera – ačkoliv oboje mě jako fanboye i tak ohromně potěšilo, především co se týče Sorcerera a To Live and Die in L.A.). Zamrzelo mě akorát přílišné dřenění soundtracku (akční scény by lépe fungovaly v tichu, hlavně ta v automyčce) a lehce antiklimatický závěr. Jinak ale po Wheelmanovi další povedená Carnahanova produkce a technicky nejlépe zvládnutý Lynchův film. Mayhem byl zábavnější, ale Point Blank si určitě dám s chutí znovu. A doufám, že už mu konečně někdo dá budget na vlastního Sorcerera. Zasloužil by si to. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno