Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ako moderná popoluška sa to celkom dalo. Pozor, naozaj moderná, a nielen modernou hudbou od Queenu, cez Madonnu až po čiernych rapperov, ale aj názormi, a žena tu dokáže uprednostniť kariéru pred dobrým vydajom. Kto takúto modifikáciu rozprávky nerozdýcha, nech radšej nepozerá, sú tam aj závažnejšie zmeny. Nakoniec zaokrúhlim na tri, lebo som sa pobavil, nie preto, že by to bol nejaký filmový skvost. ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani za ten čas nestojí. Snad nejhorší popelka, kterou jsem kdy viděla. Naprosto nepřirozené, divné a uřvané. Tohle za mě ani nebyl zpěv nebo to k němu mělo až nepřiměřeně daleko. Popelka vždycky měla určitou úroveň, ale tady ale opravdu přešlápli. Tentokrát souhlasím s davem. Na film se nedalo koukat a vlasy mi div nevstávaly hrůzou na hlavě. Za mě katastrofa!!! Ani nechci vědět, který "inteligentní" člověk to vymyslel. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A vlastně proč ne. Pro muzikály mám slabost, tudíž jsem vlastně docela rád, že se tady šlo "full-on muzikál" cestou. Originální písničky jsou docela v pohodě, stejně jako covery těch známých. Casting příjemný, občas se povede i nějaký ten vtípek a celkově to rychle uběhne. Ano, vypadá to možná až příliš televizně, občas to je dost zkratkovité/mělké, problémy se tam vyřeší z čista jasna a poselství by se mohlo sdělovat poněkud obratněji, ale na světě jsou i daleko horší verze Popelky. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem otevřená všem moderním zpracováním klasických příběhů, o tomhle filmu jsem věděla jen to, že je to moderní, muzikál a hraje tam Minnie Driver, ale nakonec se mi to líbilo. Je to vpravdě hodně moderní a pro někoho určitě až moc, ale na druhou stranu, ten film se vážně nesnaží o nic jiného, nepředstírá, že to chce být klasická pohádka nebo film, který se má brát vážně. Je to muzikálová komedie podke klasického příběhu a hlásí názory, které jsou mi blízké. Songy se mi hodně líbily, jedinou výjimkou je snad jen Pierce, ze kterého si tu dobře udělali srandu. Úplně nejsem nadšena z prince, takový nematný neslaný hezounek, ale aspoň zpívat mu šlo. A líbil se mi jiný než klasický konec, i když jsem ho očekávala. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Pinewood Studios v Londýně. (noelcoward73)
  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)

Reklama

Reklama