Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Marvel jsem již nějaký ten pátek zanevřel a až na výjimky skutečně nesleduji žádnou Marvel produkci. První série Lokiho ale byla ještě jedním z těch posledních lepších výstřelů a tak jsem si druhou nenechal ujít. Přes všechna ta lejna, která teď vychází mohu s klidem říct, že alespoň Lokimu dopřálo Disney důstojný odchod do důchodu. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhá série působí více komplexněji a hlavně je fakt dobře udělaná. Líbí se mi finále a herecký výkon Lokiho. Dva díly sice slabší, ale jako celek je to super. Ze seriálového světa Marvelu určitě patří druhá série k tomuto nejlepšímu. A další věc co je škoda, je hlavní záporná postava a Victor Timely v jednom. Ten herec měl potenciál a mohl být v Marvelu fakt klasa. Včetně toho, že si mohl připsat jednoho z největších záporáků Marvelu. 85% ()

Reklama

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

První série mě nadchla.. Tady jsem v podstatě celou sérii nechápal, o co se kdo snaží.  A když už se někdo o něco snažil, tak to trvá celou sérii (vše je hrozně natahované) a nedává to moc smysl. Prostě zmatek. Uživatel Kentaku dokonale vystihl moje pocity. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla fajn a zase je to něco, co i když se člověku nelíbí, tak to musí vidět, aby byl v dalším marvel světě orientován, jinak se ztratí a už nechytí. Ale i přes tolik pochvalných recenzí mě druhá série nebavila tak moc jako první, a to z prostého důvodu. Loki tady jednoduše ztrácí cokoliv, co jej dělalo Lokim v celém MCU. Z vychytralého záporáka se najednou stává dobrák, který už úplně ztratil svou podlost, nekouzlí, nevyužívá své přednosti ve formě iluzí a manipulací a je prostě jen “kladná postava bez charakteristik”. Děj taky není bůhvíjak ohromující, jelikož tenhle kolaps multiverza je podán tak abstraktně a v momentě kdy se to celé zhroutí jsem si říkal “no a co?”, protože nám tady tvůrci neukázali jediný konkrétní, hmatatelný důsledek, který by v nás vyvolal emoce a u kterého bychom byli zdrceni jeho osudovostí. Celá série se pro mě vezla na vlně průměru a v závěru je fajn pozice, ve které Loki skončil a která vyvolává zájem o další vývoj, ale nic víc bych v tom nehledal a větší přednosti tady zkrátka nevidím… ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Caseyho (Eugene Cordero) varianta v této epizodě je Frank Morris, což je jeden z vězňů, kteří opravdu uprchli z věznice Alcatraz v červnu roku 1962. Jeho „zmizení“ ze svojí reality je pomrknutím na skutečnost, že Morris po jeho útěku již nikdy nebyl nalezen. (NiWi)
  • Natáčení začalo 13. června 2022 v Londýně. (KGBelik)
  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama