Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Velké poslání (S02E06)

(epizoda)
  • USA Glorious Purpose

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve strhujícím finále Loki napravuje minulost a zjišťuje, co je jeho velké poslání. (Disney+)

Recenze (51)

Nykrous 

všechny recenze uživatele

S tímhle jděte do p*dele. Takhle mě zničit. Netuším jak to dokázali, ale tohle je prostě masterpiece. V téhle epce mám jen 2 mini výtky. To, že nám pořádně neukázali tu tíhu těch staletí, kdy se Loki snažil o tu záchranu a pak to, že jim nedošlo, že se vesmíry budou větvit nekonečně, protože to byla věc, která mě napadla hned, když to chtěli udělat poprvé. Ale hned ty druhé 2 třetiny v sobě měli ty nejsilnější dialogy a momenty v celém mcu a snad nic se k tomu v mých očích ani nepřibližuje. Loki touhle sérii završil nejlepší charakterový oblouk ze všech stovek postav, co jsem za tu dobu měl možnost poznat a o to překvapivěji, že se to stalo až v tomhle rozpadajícím se období mcu. A to jak to dokázali spojit i s první sérií tak přirozeně a udělali tím tak skvělou smyčku, která nepůsobí jako 2 série, ale jako jednotné dílo je nádherné. Možná jsem trochu zaujatý, ale tohle dílo na mě nějakým způsobem působilo hrozně osudově a já se takhle u seriálu či filmu fakt dlouho necítil a nemyslím tím pouze kvality ale i to ryzí štěstí ze sledování. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki ovládol šmyk a tak sa nekonečne veľa ráz pokúša vrátiť do minulosti aby pomocou lokátora zväčšil rozsah časových krosien. Bude jeho misia úspešná? Prevedenie: Všetko do seba zapadlo vo veľkolepom finále. Najviac sa mi páčil rozhovor Lokiho a "Toho, kto zostáva". Prepletený plán, ktorý vo finále aj tak viedol iba k tomu jednému momentu a Loki sa musí rozhodovať medzi láskou a vesmírom. nakoniec samozrejme zvolí možnosť "C". 98% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuspokojivý závěr, ale koukám, že lidem to stačí Marvel je v takové fázi a má takový fanklub , že i kdyby natočil film o mluvícím hovnu tak to má automaticky 90 procent a píšou se tu komentáře jak je to inovativní a originální. O to více zamrzí, že tu minimálně 3 lidi na jejichž názor docela dám tomu napraly 5 hvězd tak hlavně, že píšou, že Marvel se vyčerpává a dochází mu nápady a pak dají tomuhle 5 hvězd. Dějová kostka ve zkratce se spoilery  Loki se vrací před zničení tva několikrát se pokusí Timelyho zachránit  nepodaří se to pak se vrátí před setkání Timelyho s Ob a chce být tak chytrý jak oni posuneme se o staletí a je tak chytrý pošle tam opět Timelyho to zachránit tentokrát se to povede myslí si, že vyhrály ,  ale nikdo nepočítal s mnohovesmírem tak to opět vybuchne. Tohle je největší sračka co můžete v obou sériích Lokiů vidět Loki  potkal v předchozí sérii Lokie co mu říkaly, že zabily Thora a x dalších variant Lokiů tak, že o mnohovesmíru musel vědět i v prvním díle mu představily jiné varianty Loků z jiného vesmíru + potkal Sylvii což je Loki žena .  Na konci první  série  potkal He Who Remainse co  mu řekl , že pokud ho zabijou přijdou další jeho varianty a v této sérii potkal Victora Timelyho kde řekl cituji to je Kang tak, že o tom musel taky vědět tady si budeme hrát na to, že je asi debil a zapomněl to. Přesune se před vraždu He Who Remainse   a snaží se tomu zabránit neúspěšně pak se přesune před události kdy se potkal s Mobiem ten mu řekne, že někdy se člověk musí obětovat pro vyšší dobro vrátí se zpět a výbuchu zabrání. Pak máme narážku na konec Ant Mana 3 a zjistíme, že ví o jiných variantách Kanga.   Tahle série by se dala shrnout do 3 dílů a nic by se nestalo Ravonna je tam jen k tomu, aby ukázaly, že měla vztah s Kangem tohle se nijak neřeší a vyřeší se to za 5 minut Timely je tam jen proto, aby zemřel pak , aby žil další promarněná postava Sylvie tam dělá úplné křoví oproti první sérii si pohoršila a dalo by se pokračovat. 40 procent ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol. Tak skvělý a poutavý závěr jsem u žádného komiksového seriálu neviděl. A to jsem si myslel, že Peacemaker od konkurence je komiksová TOPka. Pozoruhodné je také to, že ve stejnou dobu kdy byla premiéra tohoto dílu, tak do kin přišly Marvels. Tak kvalitativně odlišné projekty jsou možné snad jen u Marvelu. ()

Selixinho 

všechny recenze uživatele

** SPOILERY ** No nejsem z finále nijak extra nadšený. Čekal jsem trošku víc, když jsem viděl to ČSFD hodnocení. Lokiho teď asi pěkně dlouho neuvidíme, jestli ho vůbec ještě někdy uvidíme. Takže finální věta, že Loki je nadobro pryč, se mi nelíbila snad ještě víc, protože to znamená, že se v dalších filmech můžeme těšit na další strong female character v podání Lokiho ženské varianty. Což lidi zrovna moc nepotěší, vzhledem k posledním trendům MCU. Za mě lepší než průměr, ale žádná sláva - 75%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Reklama

Reklama