Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Marvel/Disney || Po ambiciózním, originálním úvodu nadšení trochu opadá a zdá se, že seriál přeci jen tolik ambiciózní nebude. Na jednu stranu jsem rád, že je zápletka od druhého dílu prakticky jasná (s prostorem pro tradiční překvapení), ale úplně spokojený nejsem. Jestliže má Loki další 4 epizody pronásledovat sám sebe nebo se se sebou dokonce spojit proti TVA...no čekal jsem něco lepšího. Zbytek si naštěstí drží úroveň první epizody, takže jsme někde nad Marvel průměrem včetně hudby, která je skvělá. Škoda, že mi jen přijdou tyto minisérie jako předražené pozlátko bez nápaditějšího příběhu a jsou v podstatě ekvivalentem dřívějších animáků, které rozvýjely známé hrdiny, ale na celovečerák to nestačilo. To ale trochu předbíhám, pořád se na další díl těším. 70%. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první epizoda klasicky představila postavy, tón a příběh, druhá uvedla kola děje do pohybu. Nedočkali jsme se sice extra porce akce, ovšem to vůbec nevadí - vše ostatní bohatě stačilo, a když už ta akce (na začátku a na konci) přišla, byla výborná. Když Lady Loki na začátku masakrovala agenty, bylo to něco nového, tajemného a děsivého, a retro hudba tomu dodávala takový surreal vibe, a zároveň jsem si díky ní připadal, jako že se dívám na scénu z Ragnaroku. Jinak v tomto díle funguje vše, co fungovalo v tom minulém, a vlastně ještě o level lépe. Loki jakožto postava se po šoku, kterým si minule prošel, vrátil do svých kolejí a ačkoli nemá zdaleka plnou moc nad situací, úspěšně už rozehrál několik her na všechny strany a své úmysly z velké části zakalil a znejasnil. Je vidět, že si Tom Hiddleston roli vyloženě užívá, a jeho výkon je jako vždy vynikající. Duo Loki a Mobius šlape jako hodinky. Skvělá chemie, dialogy, energie, všechno funguje na výbornou. Vyzdvihuji scénu, kde se baví o svobodné vůli, predererminovaném životě a smyslu toho všeho. Seriál se zdá býti plným důležitých informací, které divák musí vstřebat, a alespoň z vlastní zkušenosti mohu říct, že tvůrci nám podle mě všechno předávají srozumitelným způsobem - v ději se neztrácím a novinky chápu a pobírám. Jinak už klasika… vizuálně excelentní, hudba famózní atd. atd… 90 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus až příliš užvaněné, takže bych skoro uvítal dabing. Že jde o TV seriál snad neznamená, že se zanevře na akci, kteroužto bych u Marvelu očekával. Vizuálně je to sice příjemné, ale viditelně levné. Zpestřením tak byly B. Tylerová se svým osmdesátkovým hitem Holding Out For a Hero, osud Asgardu a tajemná postava v kápi. To tedy moc není....tudíž uvidím, co do třetice. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jaj... Nebudem zakrývať to, že druhá epizóda Lokiho ma celkom sklamala. Než sa pustím na negatívne veci, chcem pochváliť skvelé dialógy a výbornú interakciu, ktorá tak trochu ťahá celý seriál. Páči sa mi, že z toho tvorcovia nerobia tú klasickú Marvelovku, ale vydávajú sa iným smerom a to MCU zúfalo potrebuje. Bohužiaľ ma to nenadchlo toľko ako pilot. Celá epizóda sa uberá jedným smerom, nebol tu vôbec žiadny zvrat a pri "veľkom" odhalení na konci nebol asi nikto prekvapený. Keby som bol v koži tvorcov, tak by som trošku zrýchlil tempo, pretože verím, že nie jeden divák sa trochu nudil. Nakoniec musím vytknúť samotného Lokiho. V prvej epizóde sa mi páčilo, že je zase späť náš starý Loki, no nevydržal nám dlho. Loki tu je zase tým zmäteným meme materiálom, aký sme dostali v Thor: Ragnarok :( 7/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)
  • Postava, kterou hraje Sophia Di Martino, je založena na dvou postavách z komiksů – Lady Loki (ženská verze Lokiho z Marvel komiksů) a Sylvie Lushton (zaklínačka, které dal Loki kouzelné schopnosti). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama