Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych věděl, že náplní tohoto filmu bude, pouze Loki hrající si na policajty a zloděje kdesi v politicky korektním časovém úřadě, kde na nejvyšších postech stojí jen samé silné černé ženy, nikdy bych se seriálem nezačínal. Druhá epizoda však nepatrně zlepšila své tempo a pořád visí ve vzduchu lákadlo ve formě badass varianta Lokiho, což diváka tak trochu zajímá. Na druhou stranu však zůstávám ostražitý, neboť myšlenka TVA je hodně přitažená za vlasy a doufám, že to co nejdříve skončí. Nejsem si jist, zda pokračovat. 55% PS: Vracím se ještě ke rvačce na závěr. Copak tvůrci zapomněli, že Loki je svou silou zcela nadřazený obyčejným lidským smrtelníkům? Ve rvačce se mu postaví nějaký tlusťoch pod vlivem kouzla ovládání mysli a rozdrtí ho aniž by se Loki třeba pokusil o nějaké kouzlo. Přitom ale vůbec kouzlit nemusel, neboť lidské tělo by mělo být pro mrazivého obra a poloboha asi jako vlna tříštící se o skálu. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít dojem, že na csfd chybí hvězdička pro opravdu kvalitní počiny. 2. díl Lokiho by si ji tedy vážně zasloužil. U úvodní "I need a hero" jsem se prostě jen uculovala, takový Loki move. Chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem byla zase o kus lepší. Takhle kvalitní hlavní dua dávají seriálům a filmům tu pořádnou šťávu. No a o konci ani nemluvím. 5 hvězd (kéž by šlo dát víc). Mimochodem, závěrečná sekvence s titulky mi vážně začíná lézt pod kůži. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se v ději téhle epizody ztrácela. Možná je to jen můstek k další epizodě, kdy člověk pochopí víc věcí, ale zatím je to těžko pochopitelný balast. Nejtrapnější mi přišla scéna se salátem. Snad další díl bude lepší a hergot, proč je takový problém sehnat černou paruku. To je takový problém se alespoň částečně držet komiksů? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá senzácia! Tomuto sa hovorí drastický vývoj udalostí. Takéto rýchle a skoré narušenie a následné rozštiepenie posvätnej timeline som nečakal. Loki a Mobius ako parťáci majú úžasnú dynamiku, ktorá funguje aj vďaka báječným hereckým kreáciám Toma Hiddlestona a Owena Wilsona. Loki je skvelý a Tom si hranie tejto postavy očividne užíva. Loki je ukecaný, veľmi rád sa počúva, a ten jeho odľahčený prístup, ako ku všetkému pristupuje, proste zbožňujem. Zvraty parádne fungujú, a to najmä kvôli predvídateľne nepredvídateľnému Lokimu a jeho ženskej verzii, ktorá v priebehu jedného diela, spravila viacej paseky, než náš Loki za celé pôsobenie vo filmoch. Neskutočne kvitujem ten prístup, akým spôsobom sa seriál uberá a spraviť z alternatívnych Lokiho verzií antagonistov, bola trefa do čierneho. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Když Loki (Tom Hiddleston) v jídelně demonstruje svoji teorii na jídle, z vedlejšího stolu sebere krabicový džusík BoKu. Toto pití bylo distribuováno pro dospělé v USA v letech 1990 až 2003. (NiWi)
  • Vyobrazení zničení Pompejí jako katastrofy na úrovni apokalypsy je věcně nesprávný. Většina obyvatel, kteří tam žili, uprchli z města a přežili. Zničení města totiž proběhlo během 2 dnů a ne tak rychle, jak je znázorněno. (Kubaaa97)
  • Behom boja v úvode epizódy hrá pieseň "Holding Out For A Hero" od Bonnie Tyler. (ČSFD)

Reklama

Reklama