Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, která dokázala vyvolat nějaké emoce, přinesla nečekané situace a trošku překvapila a navnadila. Byl bych ale mnohem raději, kdyby se místo časových hrátek řešilo multiverzum. Právě ta různorodá škála Lokiho je prozatím to nejzajímavější na celém seriálu. Nepotřebuju přidávat další verze hrátek s časem. Ano, seriál spojuje obě možnosti, ale stačily by mi jen alternativní reality. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha! Co se týče událostí, tak tato epizoda vysoce převyšuje celé všechny dosavadní marvelovské série. A tím myslím že tato jedna vydá za obsah celých seriálů. Škoda jen poslední nízkotučné bitky. To bylo trochu těžkopádné. Ale jinak je úžasné jak se toho tvůrci nebáli a vcelku suše ...tadadam spoiler nebude. Samozřejmě se pracuje s časem, teoreticky se dá vše vyresetovat, ale pořád to bylo nečekané a funkční. Neumím si představit, že by teď někdo nebyl zvědavý na následující dvě epizody. PS: po dopsání komentu jsem zjistil, že je tam potitulková scéna...kraťoučká, ale výstižná. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda celé série a zároveň její předčasný emocionální vrchol, vlastně několik emociálních vrcholů za sebou. Loki to tentokrát schytává ze všech stran a navíc ještě zjistil, že má taky srdce. Většina postav dělá důležitá rozhodnutí a dočkáme se tak zásadních odhalení ohledně agentury. A konečně je tu finální bitka, která má smysl a grády. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Is this what hope looks like? Kdo by to čekal, že právě čtvrtá epizoda konečně! nakopne Lokiho do sedla. Já rozhodně ne, zejména po třech scenáristických kiksech. Tento díl měl ale konečně kvalitu, napětí, slušnou akci a v neposlední řadě dával smysl. Událo se zde mnoho zvratů, od menších až po ten největší, který nejspíš budu ještě chvíli rozdýchávat. Velký palec nahoru a poprvé od začátku minisérie se actually těším na další díl. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže se minulá epizoda zdála být pomalejší, tato nám to bohatě vynahradila. Utíkala, měla rychlé tempo, do toho hodně nových odhalení a zvratů, nějaká ta akce, a k tomu výborné výkony. Také bych chtěl speciálně vyzdvihnout hudbu, ve všech dílech byla zatím skvělá, ale tady speciálně jsem si jí několikrát všiml. Stejně tak vizuální efekty - celou sérii si zatím říkám, co by za takový rozpočet dalo třeba finále WandaVision. Kdybych měl něco vytknout, tak v závěrečném souboji mi choreografie trochu připomněla onu nechvalně bitku v Snokeově komnatě v The Last Jedi - bylo vidět, jak je to secvičené, nemělo to moc váhu a záporáci si vždy počkali, až se klaďáci připraví a až pak zaútočili. Ovšem klady této epizody dalece překonaly zápory, tohle je jen maličkost. Mimochodem se zdá, že naproti WandaVision, kde se fanouškům nevyplnily prakticky žádné teorie, se tentokrát plní všechny. TVA nejsou úplně kladní, Time Keepers nejsou skuteční, TVA agenti jsou Variants, když je někdo pruned tak ho to někam přesune (viz potitulková scéna), atd. No, uvidíme dál, zatím ale seriál výborný - jen doufám, že love story mezi Loki a Sylvií nakonec nikam nepovede a vysvětlí to nějak jinak, jinak by to bylo… zváštní… Epizoda 4 - 90% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)
  • Všechny hlasy Time Keepers namluvil Jonathan Majors, představitel Kanga Dobyvatele nebo-li „He Who Remains“. (jajo161)
  • Jedná se o první epizodu seriálu, která obsahuje potitulkovou scénu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama