Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat miliárd mŕtvych ľudí spôsobil vo svete chaos a niektorí ľudia si myslia, že k tomu radšej ani nemalo prísť. Tohto názoru sa začínajú chytať aj extrémisti a ich názory sa tešia nebezpečne veľkej popularite. Sam a Bucky sa vydávajú po stope jednej takejto skupinky. Ich vzťahy sú však pod bodom mrazu. Bucky má Samovi za zlé, že sa vzdal štítu, ktorý mu dal Captain America. Má pocit, že tak zavrhol jeho odkaz. Tým Samovi lezie na nervy. Ak majú byť úspešní v boji proti extrémistom, musia prekonať svoje nezhody a spojiť sily... (ČSFD)

(více)

Recenze (42)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Po relativně slabém pilotu jsem schopný tohle akceptovat jako příjemný nadprůměr a vůbec bych se nezlobil, kdyby se i zbytek ubíral tímto směrem. Akce je na televizní poměry slušná a i když stomilionovým blockbusterům se pochopitelně rovnat nemůže, tak je na co koukat. Postavy jsou fajn. Spousta lidí to vyzdvihuje Falcona, což mě teda udivuje jelikož jsem ho považoval už od oznámení za mnohem menší lákadlo a stojím si za tím. On není špatný ale pořád si jede to svoje a časem se to omrzí. Oproti tomu Stan výborně uchopil Buckyho, přidal mu další vrstvu a ta nevyzpytatelnost a neustálý vnitřní konflikt právě činí WS mnohem zajímavějším než Falcon. Sice se tu opět najdou praštěné scénky, jako když reportérka poskytuje rozhovor pro stadion bez mikrofonu nebo se supervoják geniálně rozhodne zdržet konvoj tím že shodí lampu a pak se nechá zastřelit, ale zase to má své klady a těch je určitě víc, třeba nový Kápo je docela frajer a zajímavá postava, jsem zvědavý, jak se jeho charakter vyvine. P.S. Ten BLM aktivismus si ale Marvel může strčit někam ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpětně musím ocenit koncept první epizody, který mě prostě bavil naprosto vším, co mi naservíroval. Výborná akční sekvence s Falconem, prohloubení charakterů postav a pro mě výborně nastavené kolísavé tempo vyprávění. Ale proč to zmiňuji... Vše, co v první epizodě skvěle fungovalo tady prostě nenajdete. Nepřehledná akce na náklaďácích, rušivá kamera a děj absolutně bez nápadu. Jo, občas se scénáristům povede hodit nějakou zajímavou interakci mezi Buckym a Samem (sláva všem čarodějům a kouzelníkům), ale tohle je sakra málo. Hlavním problémem přitom je to, že je Wyatt Russell zatím prostě "jen otravný" a jeho side-kick taktéž. A to jsem člověk, kterému víceméně nevadila ani Iris West v seriálovém Flashovi. Sakra! Jo, chápu záměr Marvelu, který chce co nejvíce nas*at fanoušky Chrise Evanse a Kapitána Ameriky, ale to, jakým způsobem zatím Johna Walkera vykresluje není vůbec zajímavé. Tvůrci se mi snaží nastínit jeho kladné i stinné stránky, ale míjí se to účinkem. Necítím k němu sympatie, antipatie ani nic jiného. Jednoduše řečeno - nebaví mě. A tak je to prakticky se vším, co jsem dnes viděl. Pevně doufám, že příště se vrátíme ke kvalitě prvního dílu a Zemo s tím něco udělá... Jinak budu dost zklamaný. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní epizoda. Stejně jako na WandaVision se mi i tady líbí, že postavy, které mě v hlavní filmové sérii nijak zvlášť nebraly, tu člověk poznává mnohem blíž a rázem je má i mnohem radši. Jak Anthony Mackie, tak Sebastian Stan předvádí super výkony, ať už jde o scény humorné, akční, dramatické, nebo o mix všech zmíněných!:)) Parádní je i nesympatický sympaťák John Walker, jsem hodně zvědavý, čeho se od něj dál dočkáme. Jo a asi nejmrazivější momenty nastanou ve chvíli, kdy dojde na odkaz na reálné současné problémy, konkrétně rasismus. I to se tvůrcům povedlo, takže dávám 8,5/10!                Pro více recenzí a zajímavostí nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně se mi to opět celé líbilo. Mezi Samem a Buckym je to správné napětí a jejich vzájemné popichování dělá seriál o dost lepším. Výprava a hudba je na velice dobré úrovni, jen příběh je zatím trochu jednoduší, ale zatím mě to nijak neuráží. Za co strhávám jednu hvězdu, je to násilné přibližování rasismu a současného "zženštělého" světa. To tam fakt musela být scéna, jak bílý polda zastaví Buckyho a Sama, a chce Sama zatknout? Ach jo, proč nám nedají pokoj aspoň tady. Stačí, že je toho i tak plný internet a televize... ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To s tou policejní jednotkou mělo znamenat jako co?! To si fakt i Marvel musí dokazovat #blacklivesmatter! :( Ale aspoň už došlo na nějakou interakci mezi hlavní dvojící, a dokonce i akci :o. Nový Kapitán Amerika nemá nic! Směšně přehrává a kdyby měl ke Stevovi aspoň špetku úcty, tak si jde vlastní cestou. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě Sam (Anthony Mackie) uvádí, že chce být nazýván jako Falcon a ne Black Falcon. Samotného Mackieho lákala postava Sama/Falcona z toho důvodu, že se jedná o černého superhrdinu, ale nemá slovo „black“ ve jméně. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama