foto

Amy Aquino

  • nar. 20.3.1957 (61 let)
    Teaneck, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ctrl Alt Delete
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
In Security
2010 Náměsíčný
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2005 Něco jako láska
2004 V dobré společnosti
Woman Thou Art Loosed
2003 Policajti na baterky
Zpívající detektiv
2002 Bílý oleandr
Neporazitelný
1995 Dámská jízda
Strážce mého bratra (TV film)
1994 Jednou za život (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Nechci být sám (TV film)
1992 Alan & Naomi
1991 False Arrest (TV film)
The Last to Go (TV film)
1990 Padlý anděl (TV film)
1988 Podnikavá dívka
1987 Pod vlivem úplňku

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Ask the Dust (S04E01)
2017 Bosch (TV seriál)
Blood Under the Bridge (S03E05)
God Sees (S03E03)
The Four Last Things (S03E02)
další epizody (4)
2016 Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
Queen of Martyrs (S02E09)
Follow the Money (S02E08)
další epizody (10)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
další epizody (9)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Gallows Humor (S04E07)
Lil' Smokie (S04E03)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
K snídani, obědu i večeři (S04E02)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
What's Blood Got to Do With It? (S03E06)
další epizody (5)
Glee (TV seriál)
All or Nothing (S04E22)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
Private Practice (TV seriál)
In the Name of Love (S03E22)
Bratři a sestry (TV seriál)
Těžká volba (S04E11)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Pozdrav z Francie (S04E04)
Skoro normální (S04E03)
Nové zprávy (S04E02)
další epizody (4)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
2007 Head Case (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
2006 Heist (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S01E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na falešné stopě (S03E10)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Corpse-Sniffing Dog (S03E07)
The Terrorist Attack (S03E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Zálety a úlety (E15)
Vrata od garáže (E12)
Západní křídlo (TV seriál)
The White House Pro-Am (S01E17)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Písek a voda (S07E02)
Návrat domů (S07E01)
další epizody (4)
1999 Akce (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
1998 Becker (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buď světu andělem (S01E10)
Pohotovost (TV seriál)
Něco si přej (S03E21)
Náhodné činy (S03E20)
Na to vsaď život (S03E18)
další epizody (4)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
Člověk míní, pánbůh mění (S01E22)
Domeček z karet (S01E21)
další epizody (4)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Davis Rules (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
1982 One of the Boys (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace