foto

Amy Aquino

  • nar. 20.3.1957 (63 let)
    Teaneck, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ctrl Alt Delete
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
In Security
2010 Náměsíčný
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2005 Něco jako láska
2004 V dobré společnosti
Woman Thou Art Loosed
2003 Policajti na baterky
Zpívající detektiv
2002 Bílý oleandr
Neporazitelný
1995 Dámská jízda
Strážce mého bratra (TV film)
1994 Jednou za život (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Nechci být sám (TV film)
1992 Alan & Naomi
1991 False Arrest (TV film)
The Last to Go (TV film)
1990 Padlý anděl (TV film)
1988 Podnikavá dívka
1987 Pod vlivem úplňku

TV seriály

2021 Bosch (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (10)
2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Záchrana (S06E02)
Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Dark Sacred Night (S06E09)
Copy Cat (S06E08)
další epizody (10)
2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
The Wisdom of the Desert (S05E07)
další epizody (9)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Temná obloha (S04E08)
další epizody (10)
2017 Bosch (TV seriál)
Co se stalo, nezměníte (S03E05)
Bůh se dívá (S03E03)
Čtyři poslední věci (S03E02)
další epizody (4)
2016 Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Královna mučedníků (S02E09)
Držme se peněz (S02E08)
další epizody (10)
2015 Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
Kouzelný hrad (S01E09)
High Low (S01E08)
další epizody (9)
2014 Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Gallows Humor (S04E07)
Lil' Smokie (S04E03)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
K snídani, obědu i večeři (S04E02)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
What's Blood Got to Do With It? (S03E06)
další epizody (5)
Glee (TV seriál)
All or Nothing (S04E22)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Boy with the Bucket (E13)
The Last Meal (E09)
Eye of the Storm (E07)
další epizody (4)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Poslední tanec (S01E12)
Klauni přicházejí (S01E10)
V ghettu (S01E08)
další epizody (5)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
Private Practice (TV seriál)
In the Name of Love (S03E22)
Bratři a sestry (TV seriál)
Těžká volba (S04E11)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Pozdrav z Francie (S04E04)
Skoro normální (S04E03)
Nové zprávy (S04E02)
další epizody (4)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na skupinové terapii (S08E08)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Bázliví hrdinové (S05E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
Srdce té druhé (S14E14)
2007 Head Case (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Proces století (S03E24)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
Pohotovost (TV seriál)
Zkouška (S14E06)
Pod vlivem (S14E05)
2006 Heist (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Demon Child (S01E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Pohotovost (TV seriál)
Pokrevní příbuznost (S13E01)
Když ne teď (S12E11)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S01E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na falešné stopě (S03E10)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
Pohotovost (TV seriál)
Dítě, které nikomu nepatří (S12E02)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Family Ties (S02E11)
Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Drzá Jordan (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E01)
With Honor (S01E18)
Blood Relatives (S01E12)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Corpse-Sniffing Dog (S03E07)
The Terrorist Attack (S03E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Digger: Part 1 (S01E08)
Believers (S01E06)
Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Zálety a úlety (E15)
Vrata od garáže (E12)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Potíže s Bohem (S01E20)
Západní křídlo (TV seriál)
The White House Pro-Am (S01E17)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Písek a voda (S07E02)
Návrat domů (S07E01)
další epizody (4)
1999 Akce (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Svatý z Hartfordu (S01E03)
Time of Your Life (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
1998 Becker (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buď světu andělem (S01E10)
Pohotovost (TV seriál)
Něco si přej (S03E21)
Náhodné činy (S03E20)
Na to vsaď život (S03E18)
další epizody (4)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Winner Takes All (S04E19)
další epizody (7)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
Člověk míní, pánbůh mění (S01E22)
Domeček z karet (S01E21)
další epizody (4)
Picket Fences (TV seriál)
This Little Piggy (S04E09)
Down the Tubes (S04E07)
Heart of Saturday Night (S04E06)
další epizody (5)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Davis Rules (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Dances with Darlene (S03E23)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
1982 One of the Boys (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky