Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partnerství Clinta a Kate čeká zkouška, když musejí čelit následkům odhalení spiknutí. (Disney+)

Recenze (35)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto zabavnom akcnom duchu mohol byt cely serial a tym by sa aspon priblizil k priemernym komixovkam. Keby sa tam neukazal Vincent D'Onofrio ako Fisk, nemal by okrem teplakovych straposov svoj protiklad ziaden kladas v seriali. Uponahlane, s par "vtipnymi" efektami z hlavic sipov? Vazne?! Omnoho viac spravil obycajny, za to vtipny, prekvapeny pohlad sovicky na vianocnom strome. Najlepsi diel neuveritelne slabej marwellovky. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestává se často, že předposlední díl seriálu, která má za úkol navnadit na grand finále, bude lepší, kvalitnější, zajímavější, atmosferičtější a lépe natočený než samotné finále. Finále na mě působilo jako slátanina všeho možného. Nemělo to hlavu ani patu, ale hlavně aby se to ukončilo. No a ta divadelní šaráda v potitulkovce přesně udává, v jaké fázi je MCU po Endgame: směšný, ubohý a groteskní. Nepomohl tomu ani jinak v Daredevilovi skvělý Vincent D'Onofrio. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastické zakončení výborné série. Prakticky celý díl byl plný akce, a ta byla skvělá. Ať už ve stísněných prostorech budovy či otevřeného prostranství Rockefeller Plaza, všechno fungovalo, bylo přehledné, zábavné a poutavé. Rhys Thomas a Jonathan Igla také konečně využili funkcí trick arrows, díky jim za to. Kingpin se nám oficiálně protlačil do MCU, a do této série skvěle zapadl, Působí trochu jinak než v Daredevilovi, ale zároveň je jasně poznat, že je to on. Jen mě mrzí, že neměl žádnou interakci s Clintem. Uzavření Kaziho linky na mě trochu působí, jako kdyby na něj zapomněli a pak s ním potřebovali něco udělat. Jinak však nemám stížnosti, zatím nejuspokojivější finále ze všech MCU seriálů. 9/10. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taká príjemná a zábavná akčná jazda, ktorá v sebe nesie svieži vianočný nádych. Veľmi oceňujem prízemnejší prístup ku akčným scénam i osobitnejšiu rovinu príbehu, čo sa týka postáv. Hawkeye, Kate aj Yelena sú veľmi sympatické postavy, do ktorých sa dá vžiť i súcitiť. Interakcia medzi Kate a Yelenou bolo naozaj skvostná a do ich vzájomného súboja vniesla určitý nadhľad a odľahčenie. Seriál Hawkeye je ukážkový príklad toho, že aj komornejšia akcia môže byť rovnako epická ako akákoľvek iná. Takisto je velice kreatívna, plná skvelých nápadov, tu narážam predovšetkým na trikové šípy, a ani humor a hlášky jej nechýbali. A tiež kvitujem i ten set-up na momenty, kedy sa Kate skĺzla dole lanom či ten trik s mincou, ktorý ju Clint naučil. Aj z Kingpina stále vyžaruje obrovská charizma. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně po těch náznacích máme Kingpina v plné kráse. Samozřejmě závěru nevěřím ani omylem (bylo by to poprvé co seriálu měl nějaký dopad na MCU). Nicméně za osobní zklamání považuji rozuzlení s (potenciálně) budoucím nevlastním otcem Kate a šarádu s hodinkami. Myslím tím jejich ohromné nebezpečí. I kdyby někdo z “klubu teplákových souprav” věděl, že “Agent 19” je nějaká Bobbi Morse, co z toho když nevědí, kde je a jak se nyní jmenuje. Takže IMHO šlo víc o habaďůru na diváka (provařit totožnost postavy divákům) a možná šanci představit novou postavu - Mockingbird, než cokoliv jiného. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o doposud nejdelší epizodu ze všech MCU seriálů. (jajo161)
  • Kingpin (Vincent D'Onofrio) nosí v epizodě stejný oblek jako v komiksové sérii „Amazing Spider-Man: Family business“. (NiWi)

Reklama

Reklama