Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Není nic děsivějšího než přízraky minulosti – a ošklivé starožitnosti. Allenovi si to ověří na vlastní kůži, když je skon patriarchy přivede zpátky domů. (Netflix)

Recenze (4)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Zvláštní úvod. Jako by se seriál bál ukázat, co přesně je. Máte tady jemné náznaky, ale i zcela odhalené pilíře dějových linek. Zatím to vypadá jako Men in Black říznuté Supernatural zabalené do rodinného dramatu, kde otěže pomalu ale jistě přeberou teen protagonisté, což mě dost zásadně odrazuje od sledování dalších epizod. Velkou víru nevkládám ani ve vizuální efekty. Budu se přemáhat k tomu, abych si pustil epizodu číslo dvě. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně dlouhý a nudný rozjezd, plný rodinné konverzace. Bubáci prakticky žádní, napětí téměř na nule. Přitom obsazeno to není úplně marně. Flashbacky jsou na houby. Uvidím , co druhý díl. První epizoda tak 35%. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne dobrý začiatok, dosť na to, aby ma to zaujalo, ale cítil som, že to mohlo ísť viac na vytvorenie témy lovca príšer. Pomerne dobré herecké výkony hercov, hlavné postavy majú dobrú chémiu. Dostatok informácií na to, aby vás to zaujalo a zároveň zmiatlo. ()

Reklama

Reklama