foto

Maxim Roy

  • nar. 7.3.1972 (47 let)
    Rigaud, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pád amerického impéria
2017 Nebezpečná něha
2013 Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Únos
2011 Switch
Vražedné pochyby (TV film)
2010 Návnada
Reste avec moi
2009 Lucidité passagère
Romaine par moins 30
2008 Adamova zeď
Infected (TV film)
Táta za všechny peníze
Válečné hry 2: Kód smrti
2006 Histoire de famille
Spoonfed
The Wives He Forgot (TV film)
2005 Život s nepřítelem (TV film)
2003 Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
Štvaná žena
2002 Pod ochranou státu
2001 Kauza smrti
Skrytá agenda
Slepá hrůza (TV film)
Vražedné sny
2000 Hon na Prince (TV film)
Předstírané lži
1999 Babel
1998 Fatal Affair
1997 Les Boys
Platinum (TV film)
1995 Curtains
Zoja (TV film)
1994 Sorcier, Le
1993 Love & Human Remains
1992 Coyote

TV seriály

2019 October Faction (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Bad Blood (TV seriál)
You Can Never Hold Back Spring (S01E06)
When You Got Nothin'... (S01E05)
Home is Where the Gun is (S01E04)
další epizody (6)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
Day of Wrath (S02E04)
This Guilty Blood (S02E01)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Morning Star (S01E13)
Malec (S01E12)
Blood Calls to Blood (S01E11)
další epizody (9)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (11)
2008 M.V.P. (TV seriál)
Sophie (TV seriál)
Would Be Kings (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
další epizody (13)
2005 ReGenesis (TV seriál)
The Longest Night (S01E13)
Resurrection (S01E12)
The Promise (S01E11)
další epizody (4)
2004 Lance et compte: La reconquête (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
Blackout (S01E08)
Faint Hope (S01E07)
další epizody (9)
Snakes & Ladders (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
Lance et compte - Nouvelle génération (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Tribu.com (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)
1993 Au nom du père et du fils (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace