Reklama

Reklama

Mythic Quest

(seriál)
  • USA Mythic Quest: Raven's Banquet
Trailer
USA, (2020–2023), 13 h 26 min (Minutáž: 22–37 min)

Kamera:

Mike Berlucchi
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Seznamte se s týmem, který vytvořil největší multiplayerovou videohru všech dob. Na pracovišti, kde se budují nové světy, rodí se hrdinové a vznikají legendy, se ty nejtěžší boje nesvádějí ve hře, ale v kanceláři. (Apple TV+)

Recenze uživatele koza3 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2020) (S01) 

Čekal jsem, že to bude na úrovni It's Always Sunny In Philadelphia, tedy že to bude takový dark humor, který nesedne každému. Po prvních dílech jsem byl však v úžasu. Jde tam vidět pero Charlie Daye a Rob McElhenneyho (jeho Ian mi dost připomínal právě Maca) a jsou tam super zápletky nejen pro herní geeky. Příběhově se to posouvá, má to zajímavé momentky. Jako třešnička na dortu mě dostaly tři momenty: První moment je Díl A Dark Quiet Death, který by obstál jako samostatný film, možná bych si ho uměl představit i jako epizodu z Black Mirror :-) Příběh herního studia, které nedopadne nejlépe je perfektně zasazeno někam doprostřed série a dává větší vtáhnutí do děje. Navíc někde ke konci je tam na to hezká vazbička, když Ian ukazuje Poppy vyryté iniciály na zdi v kanclu. Druhý moment je vůbec první zpracování karantény v seriálu. V podstatě celý díl Quarantine se odehrává na videocallu a závěrečný multicall, byl naprosto dechberoucí. Třetí moment je pak závěrečný fight a pozitivní zakončení celé série. Pět hvězd to asi celkově nemá, ale jako humorný seriál z celkem úzkoprofilového sektoru je na špičce. Doufám, že nedopadne jako Sillicon Valley, který po prvních dvou sériích šel do kytek. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Naprosto boží! Sjel jsem to s celkem krátkým rozestupem od první série a tak to můžu srovnat. Jsem rád, že se charaktery rozvíjejí, že Poppy Li ano Ian nejsou neměnící se postavy, ale dostávají nové rozměry a jejich vztah nevztah je super sledovat. Side story C.W. není tak dechberoucí jako příběh z první série o tvorbě herního studia, ale má své kouzlo a konečně je mi ten trouba trošku víc sympatický. Těším se na další sérii a už teď vím, že to předčilo Sillicon Valley a míří to na top seriál :-) ()

Reklama

Reklama