foto

Geoffrey Owens

  • nar. 18.3.1961 (57 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Romeo and Juliet
2013 Dreams
2011 Wilde Salome
2008 Pravidla hry
2001 Cross, The
1999 Forgiven
Pavučina lží
1994 Noviny

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pound of Flesh (S05E06)
Jak prosté (TV seriál)
Nekonečná schopnost přijímat bolest (S06E01)
2017 Lucifer (TV seriál)
Deceptive Little Parasite (S02E15)
Černá listina (TV seriál)
The Endling (No. 44) (S05E04)
2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Gustav (S01E05)
Mediátor (S01E04)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zahrada rozcestí (E17)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Wicked Game: Part One (S04E09)
And Then (S04E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Year of the Rabbit (E04)
The Wedding Bells (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dolls (S04E07)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
1997 Built to Last (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Cosby Show: A Look Back (TV film)

TV pořady

2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace