foto

Geoffrey Owens

  • nar. 18.3.1961 (59 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fatale
2019 Impossible Monsters
2013 Dreams
2011 Wilde Salome
2008 Pravidla hry
2001 Cross, The
1999 Forgiven
Pavučina lží
1994 Noviny

TV seriály

2020 Mythic Quest: Raven's Banquet (TV seriál)
A Dark Quiet Death (E05)
Power (TV seriál)
Exactly How We Planned (S06E15)
He Always Wins (S06E12)
2019 On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
Wham Bam Thank You FAM (S01E09)
Manifest Destinee (S01E04)
Miliardy (TV seriál)
Maximum Recreational Depth (S04E06)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Libra masa (S05E06)
Jak prosté (TV seriál)
Nekonečná schopnost přijímat bolest (S06E01)
2017 Lucifer (TV seriál)
Malý zrádný parazit (S02E15)
Černá listina (TV seriál)
Endling (č. 44) (S05E04)
2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Gustav (S01E05)
Mediátor (S01E04)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
Deadbeat (TV seriál)
Table for Sue (S02E02)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
2011 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank's Pretty Woman (S07E01)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zahrada rozcestí (E17)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Wicked Game: Part One (S04E09)
And Then (S04E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Year of the Rabbit (E04)
The Wedding Bells (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Invincible (S03E02)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kráska a zvíře (S04E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dolls (S04E07)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
1997 Built to Last (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Cosby Show: A Look Back (TV film)

Divadelní záznam

2014 Romeo a Julie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky