Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mocný mafiánský boss Paul Vitti, hlava jedné newyorské "rodiny", unikne jen o vlásek atentátu, jehož obětí se stane starý mafián Manetta. Zanedlouho začne Paul na sobě pozorovat podivné změny. Nedokáže udeřit železnou tyčí vyslýchaného muže, rozpláčou ho dojemné televizní reklamy a nakonec skončí s těžkým záchvatem v nemocnici. Podle lékařů však nejde o infarkt, ale o intenzívní nával úzkosti. Vitti to pochopitelně popírá, nicméně později se obrátí na svého bodyguarda Jellyho, aby mu sehnal psychiatra. Jelly ho zavede za Benem Sobelem, který nedávno vlastní nepozorností naboural do Vittiho auta. Vyděšený Sobel, který se specializuje na rodinnou terapii, pochopitelně Vittiho pozná a po důrazné Jellyho domluvě s ním promluví. Paul po rozhovoru se Sobelem cítí úlevu. Tím se psychiatr ocitá v nezáviděníhodné situaci. Pokaždé, když se Vittiho psychický stav zhorší, pošle si pro něj své gorily. Brzy se přidají další problémy. Vittiho sleduje FBI, která začne Sobela nutit ke spolupráci. Během jednoho setkání psychiatr zjistí, že příčinou obtíží je Vittiho problematický vztah otci. Jenže sraz mafiánských bosů se rychle blíží a Sobel pochybuje o tom, že se mu podaří mafiána zbavit jeho psychických potíží. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

genetique 

všechny recenze uživatele

Unikátne psycho-komické dialógy s uštipačným podtónom, ktorými doslova srší počas celého deja dvojica De Niro-Crystal sú na nevypozeranie, rovnako ako aj inteligentná zápletka s gustióznym talianskym šarmom mafiánskych filmov. Akurát Lisa Kudrow, snažiaca sa vymaniť spod nápepky mena 'Phoebe' mi sem moc nesadla, ale to bude asi tým dabingom. 80%. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro je v roli změklého mafiána dokonalý. Billyho Crystala sice nemám zrovna v lásce, ale tady se mi docela líbil (hlavně ta jeho mohutná facka mafiánskému bodyguardovi). Jinak je tady k vidění další z typických mafiánských "ksichtů" Chazz Palminteri a také Lisa Kudrow, známá hlavně z Přátel. Všichni dohromady tvoří základ úspěchu této vtipné komedie. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Po přeceněné a podprůměrné komedii Fotr je lotr se u mě tímhle filmem Robert De Niro rehabilitoval v žánru komedie.Dokázal dokonale vystřihnout prakticky parodii na své kultovní mafiánské postavy a hlavně díky němu tahle komedie velmi dobře funguje.Billy Crystal se s ním dobře doplňuje,humor ani na chvíli nesklouzne ke trapnostem a Lisa Kudrow mě jako fanouška Přátel moc potěšila.Zkrátka nic převratného,ale strašně fajn. 75 % ()

Pablinho 

všechny recenze uživatele

"I'm gonna see you next week but Steve never wants to see you again..." :) Parádní inteligentní humor i výborný výkony herců, kterym jsem věřil každý slovo, i když De Niro občas přehrával - scéna, kdy se rozbrečí jak malej kluk, je hodně falešná :) Každopádně tahle gangsterka s občas vážnou i humornou notou příjemně pobaví, byť to neni žádnej celovečerní trhák. Jo, a Kudrow je trošku otravná, to asi ten hlas... ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Člověka na film naláká taková hvězda jako Robert De Niro, které sekundují Billy Crystal a Lisa Kudrow a ještě k tomu mafián v hlavní roli = člověk se těší... jenže opak je pravdou tak nějak jsme se nudil a málokdy se zasmál.. prostě jsme čekal víc a to jsme nedostal. FBI mi tu přišla taková uměle naroubovaná a ta snaha o atentát byla taky taková zvláštní do komedie.. nevím no.. Průměrné 3z5 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (17)

  • Do role Primo Sidona navrhl Chazze Palminteriho sám Robert De Niro, protože spolu pracovali již na filmu Příběh z Bronxu. (Othello)
  • Límcová trička, které nosí Vitti a jeho grupa, vybíral sám Robert De Niro. (Othello)
  • Uvnitř každé restaurace, která se objeví ve filmu, někoho zastřelila mafie. Kromě Spark´s Steakhouse, kde proběhla vražda před ní. (Othello)

Reklama

Reklama