Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(62%) Opravdu paradox, že je tohle mizerně hodnocené, ale v mých očích je právě tohle to lepší béčko, než ty některá, současná, co se točí. Pravda, akce je taková průměrná, nenadchne, ale ani neurazí. Po technické stránce to tak nějak dře, ale jde. Celkovým pohledem na děj – je to takové moc přímočaré, místy je to takové opravdu jak pěst na oko, ale mě to bavilo. Bylo to svižné, hlavní Michael Chiklis hrál svojí roli přesvědčivě. Willis mě zde moc nebavil, jeho role je takové stejně nudná jako v posledních letech. Ostatní herci – celkem ok. Ve finále to mělo funkční pointu, která byla ale dost odhalitelná (alespoň já ji uhodl někde v půli snímku, nebo resp. v jedné okaté scéně). Ale nutno uznat, že to vysvětlení okolo té předvídatelné pointě bylo dostačující a hezky udělané. I to jak se v průběhu filmu scéna s vykradení banky opakovala – skoro jak nějaká detektivka. Ve výsledku jsem relativně spokojen – v rámci možností je to určitě lehký nadprůměr. Podruhé už to nedám, ale jako jednohubka je to ideální volba. Jsou přeci horší béčka! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľné newilisovina s Willisom. Akcia dobrá, Chiklis celkom fajn ťahúň, Willis sa typicky prenudí, Hull tu vyzerá strašne a zvrat je čitateľný jak sviňa. A Miller ukázal, že na viac nemá, lebo natočiť na otvorenom priestore prestrelku tak staticky, to by som čakal od týpka čo točí prvotinu.3* to ale dostane ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to neohrabaný ledabylý neobratný nízkorozpočtový mačo thriller s 90 minutami klišé. Willis se v každé scéně šklebí jen tak dlouho, dokud nedostane výplatní šek. Název je přiléhavý - po deseti minutách odhadnete vrcholný okamžik zápletky. Pobavila mě jediná slušná hláška "Nejhorší je v práci za barem rozeznat kdo je opilý a kdo je hloupý". ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

po 20ti minutách jsem zjistil že mi je úplně jedno co se v nějakých 10ti minutách stalo a je mi u řiti kdo co a jak. Hrozná nuda, otřesně zpracované přestřelky, nekonečné zásobníky. Aby se 30 policajtů netrefilo do zad stojícího frajera s brokovnicí na to fakt musí mít dnes žaludek i puberťák. Willis začíná hrát asi ze zoufalství v čemkoli. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bruce objevil svého béčkového režiséra a ti společně přicházejí s dalším filmem, který nejpozději při sledování závěrečných titulků pustíte z hlavy. Neopakují se největší Seagalovy hrůzy. Bruce je uvědomělý alespoň v tom, že děj se neodehrává v Bulharsku a on sám vždy jen tak stojí opodál a tahá za nitky. Hlavní roli dostal nějaký irský plnoštíhlý holohlavý chlápek, který zrovna dvakrát charismatu nepobral. 30% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama