Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že nepatřím k SW ultras, tak se mohu nad tímto "finále", jen útrpně pousmát. V kontextu předchozích SW seriálů, je Obi-Wan největší zklamání. Plechová hlava byl novou postavou a přestože byly obě řady jen velký fanservice roadtrip, tak to beru jako slušný pokus...This is The Way. Bobík byl a zůstane vedlejší postavou, která splnila svou roli a tím její potenciál vyčpěl. Nikdo soudný nemohl čekat zázraky. Jenže udělat seriál, ve kterém jsou dvě ikonické postavy s potencionálně zajímavým vztahem, navíc dodat mladé Skájíky, dokonce i Palpouše a udělat z toho takovou ...slaboduchou a prázdnou zbytečnost...to musí někdo dostávat temnou stranu síly, snad intravenózně přímo do játra. A to vše za potlesku guma ultras, kteří jsou vděční za cokoliv SW. Takže zpětná vazba pro tvůrce? Jen tak dál hoši, divákům covid vyžral mozky, můžete dál nahánět záchranný modul bitevním křižníkem, dál můžete vracet z mrtvých kohokoliv chcete, můžete dramaticky vystavit nebezpečí postavy, které nemohou zemřít. My se budeme tvářit překvapeně, spadne nám kámen ze srdce, když Luke otevře oči...Bože....přežil to! Je to seriál pro děti, pro ty, kteří neviděli celovečeráky, pro lobotomizované diváky, nebo naprosto nekritické superfans...nevím. Po shlédnutí tohoto neskvostu, vám bude připadat i Bob a Bobek, jako promyšlený fantasy thriller. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl kurevsky, ale kurevsky skvělej. Od začátku do konce měla tato neskutečná podívaná co nabídnout. Nebyly tam trapný body, kde se nic neděje a tady v 6. díle se toho děje kurevsky hodně. Seriál Obi-Wan až do teď za moc nestál, ale tahle epizoda to všechno změnila. Nebýt této epizody, seriál by stál za vyližprdel. Musím se přiznat, že Star Wars někdy dokáže opravdu dojmout a někdy někdo uroní i pár slz, což se mi podařilo u pár těchto SW skvostů a to i u této epizody. Aspoň se můžu považovat za SW fanouška nebo za ubrečenou děvku. SW je srdcová záležitost a ti kdo ještě Star Wars neviděli by měli rychle napravit. 6. Epizoda 20/10 Seriál 7,5/10 ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že by finále nabídlo nějaký převratný zvrat, nebo něco opravdu šokujícího, a převratného, a to i ve vztahu ke zbytku seriálu. Očekávaný souboj byl fajn po choreografické stránce, stejně fajn po dialogové (Propojení hlasu Vadera a Anakina) o něco horší po technické (zas nebylo mnohdy nic vidět...) a nejhorší po logické, kdy Obi jde do toho s tím, že jeden musí zemřít, no zas nezemře nikdo (Což jsme ale věděli). Očekávané camea se nakonec opravdu dostavili, a my teď budeme čekat, jestli se dočkáme pokračování, či ne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Aby dal Obivan povstalcom šancu na prežitie rozhodne sa raz a navždy rozhodnúť súboj medzi ním a Anakinom. Do toho ešte musí zachrániť aj Luca pred podvedenou hlavnou inkvizítorkou. Prevedenie: Normálne mi je ľúto, že to končí, vážne som si seriál obľúbil a nie iba pre to že pojednáva o jednej z najlepších postáv univerza ale aj pre jeho dynamiku a príbeh. Škoda, že toho bolo tak málo. 93% ()

only_serials

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádnej SW Disney hejtr.. nehejtoval jsem sequely, ani sola, naopak Rogue One patří mezi moje top3 SW. Nicméně pokaženej Boba už mě trochu nadzvedával ze židle... ale teda jako u Kenobiho konec - co tohle mělo být za totální scénáristickou a režisérskou sračku??! Jak se dá vůbec zkazit taková  neskutečná látka jako je Obi Wan vs Anakin??!... To teda fakt nechápu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Reference zničené helmy Dartha Vadera (Hayden Christensen) je přímá narážka na souboj Dartha Vadera a Ashoky Tano ve 2. sérii seriálu Povstalci (od r. 2014). (Veskoslav)
  • Obiwanův (Ewan McGregor) počáteční postoj se světelným mečem vychází z bojové stylu Formy III, známého též jako Soresu. Původně byl tento styl vyvinut kvůli rozšíření blasterových zbraní, časem se ale vyvinul a byl považován jako „konečný výraz“ neagresivní filozofie řádu Jedi. Dalšími rytíři Jedi, kteří tuto bojovou formu preferovali, byli například Luminara Unduli, Depa Billaba nebo Kanan Jarrus. (Veskoslav)

Reklama

Reklama