Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to síce thriller s veľmi predvídateľným záverečným twistom, no celý čas to šlapalo na plné obrátky - atmosféra neistoty, pocitu niečoho zlého, paranoje... to všetko vám otvára nožík vo vrecku. Škoda toho záveru, od momentu, čo sa do príbehu zamontovala tá psychiatrička, tak to išlo trochu dolu vodou. Ale aj tak, veľmi slušné, ani na sekundu žiadna nuda, stále sa tu niečo rieši. Rozhodne som dostal viac ako som čakal. Nadpriemer. 75/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Atmosféra budovaná za pomocí temného obrazu, klaustrofobní kamery využívající close-upy a nervozního brnkání na klavír je lahůdková. Jenže právě ona psycho atmosféra od začátku dává dost průhledně najevo, jak se věci doopravdy mají a spíše jsem čekal, že očekávané klišé vyústění tvůrci otočí v nějaký super mindfuck. No a vono ne. ()

Reklama

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Ou shit musím říct na začátek. Dobrej, moc dobrej thriller pro mě:) nejdřív si říkám, no dobrý, tak to je jasný, ale pak postupem času se pochybnosti dostavovaly a už sem si vlastně nebyl tak jistý. Depresivní nemocniční atmosféra kdesi v prdelákově celkem fungovala. Nízkorozpočťák, jak má být. Slabší pětihvězda, ale mě to dnes sedlo jako prdel na hrnec:) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pro mě bez debat nejlepší film, co jsem za poslední dobu viděl. Napětí od začátku až do konce, výborná hudba (podobná jako z Get Out), tajemné a ke konci extrémně drsné. Divák se nestačí za 100 minut ani jednou nudit a ke konci se na něj valí jeden zvrat za druhým až k samotným titulkům, u kterých jsem koukal s otevřenou pusou. Originalita z filmu jenom tryská a všechny ty weird znamení, symboly a náhody, které jsou zde od prvních minut, nutí diváka přemýšlet, který scénář se nakonec vyklube. Precizní, šikovný a absolutně bezchybný halucinační thriller, který si pustím ještě Xkrát... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Svižně odsýpající thriller obsahující několik skutečně velkolepých dějových zákrut společně s vypointovanými plot twisty. Fractured se kromě těchto atributů může pochlubit i skvělou kamerou, soundtrackem a civilními hereckými výkony. Jako lehce depresivní jednohubka na ospalé odpoledne tedy tento snímek funguje více než adekvátně. Skvělá práce! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama