Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Špitální paranoia, při které se Anderson jen stěží mohl dostat přes limity scénáře. Krapet mě rozčilovalo, že kdyby do té nemocnice přišel úplně zdravý člověk, za pár minut by na těch temných chodbách propadl depresím, ale to vše lze omluvit skutečností, že to bylo místo, kde by doktor Dlaha klidně odsloužil celou směnu bez zasmání a kolega Rath by byl slušným poctivcem bez stetoskopu kolem krku.. Snaživý Worthington vyplakal Mississippi, ale od Avataru stále nemůže nahodit řetěz. Otázkou je, jestli vůbec někdy nějaký měl.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Paranoidně-thrillerová zívačka, která by takto natočená nezaujala ani před těmi pětadvaceti lety, z kteréžto doby jakoby vypadla. I když tehdy by možná trochu líp zafungovalo závěrečné odhalení, které dneska absolutně nepřekvapí, ale v době před všemi těmi Kluby rváčů a Šestými smysly, by možná ještě šlo. Po dlouhé expozici přichází dlouhé a nezáživné handrkování se s nemocničními zřízenci a pobíhání po nemocnici, kde byl jediný trochu cool moment, když si omámený Worthington napálil adrenalinové injekce, aby se udržel na nohou. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Páni. Tak nevím jak vám, ale mně byla zápletka jasná vod samýho začátku, konkrétně vod třináctý minuty, stačí mít nakoukáno něco thrillerů a je to jasný jak facka. To ale nic nemění na tom, že jsem si přesto (a nebo právě proto) tenhle další povedenej Netflixův kousek perfektně užil. Scénárista se mě sice několikrát pokusil znejistit, chtěl abych zaváhal, ale já ne, byl jsem ve svým přesvědčení pevnej jako skála. A měl jsem recht. Relaxační béčko jedna báseň, po šichtě před další šichtou ideální materiál na proprání mozku. Vynikající je i herecký obsazení, člověk kolikrát čumí kolik dobrejch výraznejch herců je trestuhodně neznámejch, zatímco spousta bezduchejch kvazihereckejch primadon je showbizem uměle vyhoněná mezi hollywoodskou celebritní smetánku. Asi největší dojem na mě udělala strašidelně uhrančivá černá cvokařka ve vedlejší roli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brad Anderson po Tísňové Lince servíruje další napínavý Thriller, který Vás nenechá vydechnout! Perfektně zahraný Sam Worthington jde do nemocnice se svou manželkou a dcerou, která byla zraněna při pádu z výšky a je odeslána na CT vyšetření. Hodiny ubíhají a dcera s manželkou nikde. Od téhle chvíle nastává solidní paranoia, kde až do posledních minut nebudete vědět, zda je hlavní hrdina pomatený blázen, či nemocnice skrývá temná tajemství. Velmi napínavé, skvěle zahrané i zrežírované s poutavým dějem a slušným rozuzlením, které sice není až tak překvapivé, ale je dostatečně uspokojivé. Doporučuji. Lepší nervák tu dlouho nebyl. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TÁTA SE O NÁS POSTARÁ..“ /// Kde je pravda? Kdo lže? Je táta magor, nebo jde o kšefty s lidskými orgány? Sledujeme nekonečnej propletenec pochybností, ve kterém je každej jasnej důkaz po chvíli zpochybněnej. Na obou stranách. Menší rozpočet je umně zamaskovanej atmosférou šílenosti, neustálých pochybností a nejednoznačností v chování většiny postav. Víc než s nějakými efekty si musíme vystačit s příběhem, „halucinogenní“ kamerou a hereckou mimikou, dotvářející atmosféru i děj. „Fractured“ je zajímavě natočený a napínavý thrillerový drama a pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů Netflixu. A je jedno, v kolikátý minutě budete tušit, že… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začalo mi celkem dost mrdat v kouli. 2.) Stará i mladá jsou fuč! 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)

Reklama

Reklama