Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Zase jedno z těch hloupých cliché, kde se po celou stopáž podsouvá, jak jsou všichni blbí, zlí s kujou pikle. Spoiler: Od čtvrtiny je jasný, že je týpek magor a rodina už nějakou dobu není. A nic k tomu, že by se zcvoknul, nevedlo. Nuda. Po technické stránce ok a je fajn, že využívají Worthblabla alespoň někde. 2* a.k.a 35% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brad Anderson po Tísňové Lince servíruje další napínavý Thriller, který Vás nenechá vydechnout! Perfektně zahraný Sam Worthington jde do nemocnice se svou manželkou a dcerou, která byla zraněna při pádu z výšky a je odeslána na CT vyšetření. Hodiny ubíhají a dcera s manželkou nikde. Od téhle chvíle nastává solidní paranoia, kde až do posledních minut nebudete vědět, zda je hlavní hrdina pomatený blázen, či nemocnice skrývá temná tajemství. Velmi napínavé, skvěle zahrané i zrežírované s poutavým dějem a slušným rozuzlením, které sice není až tak překvapivé, ale je dostatečně uspokojivé. Doporučuji. Lepší nervák tu dlouho nebyl. 80% ()

Reklama

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jiného. Nejdříve příliš ponurý a ospalý film. Potom dost předvídatelný a buď to scénárista dělá schválně, a nebo se sám nemohl rozhodnout jestli to dopadne skutečně tak jak by si divák snad i přál (nebo by to přál hl. představiteli) a nebo ta horší varianta. Ale mě bylo zhruba po polovině jasné že to bude ta horší varianta, i když se nás potom nejspíše snaží zmást. No námět byl fajn ale zpracování a atmosféra se mi nelíbila. Ale to je asi o mém vkusu. Mám radši atmosféru víc směrem dozadu k 90’ (např. Sedm nebo Mlčení jehňátek [ne že bych to přirovnával, jen dávám příklad]) ale tohle je holt modernější práce. Jinak bych dal určitě i 3*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TÁTA SE O NÁS POSTARÁ..“ /// Kde je pravda? Kdo lže? Je táta magor, nebo jde o kšefty s lidskými orgány? Sledujeme nekonečnej propletenec pochybností, ve kterém je každej jasnej důkaz po chvíli zpochybněnej. Na obou stranách. Menší rozpočet je umně zamaskovanej atmosférou šílenosti, neustálých pochybností a nejednoznačností v chování většiny postav. Víc než s nějakými efekty si musíme vystačit s příběhem, „halucinogenní“ kamerou a hereckou mimikou, dotvářející atmosféru i děj. „Fractured“ je zajímavě natočený a napínavý thrillerový drama a pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů Netflixu. A je jedno, v kolikátý minutě budete tušit, že… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začalo mi celkem dost mrdat v kouli. 2.) Stará i mladá jsou fuč! 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Mno, kdyby to skončilo fakt jako obchod s orgány, byl bych spokojenější, fakt. Tenhleten rádoby double twist není nakonec vlastně ani twistem, ale tím, co vlastně pořád se chce, abychom si jako diváci mysleli, a ono to tak kupodivu je, takže sorry, žádné překvapení. A vlastně mi to zhatilo do té doby docela příjemný dojem jakési konspirace, která by se mi fakt líbila stokrát víc, než nakonec tohle - přišlo mi to až moc jednoduché se vylhání. Ale jinak je to atmosférický film, který šlape, jak má, vzbuzuje napětí, postupuje logicky... Ono v těchto případech ale není moc kam jít - buď někomu hrabe, nebo ne. Proto by se mi líbilo téma konspirace, jež by to celé alespoň trochu vykolejilo. Vážně, kdyby to skončilo záchranou a útěkem, dám filmu pět hvězd bez mrknutí oka, takhle jen za fakt velmi dobrou filmařinu, lokace a kameru pouhé tři, protože tenhle jednoduchý konec mě naštval. (A btw - nedává to v jednu chvíli smysl, protože jak mohl vědět, že má jet do dolních pater?) (Jo, a dost mě sraly náznaky stylu balónky Brzy se uzdrav, tajemný pes, televizní film, inzerát v časopise - což dodávalo příběhu jistou mystičnost, ale zpětně působí samoúčelně.) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)

Reklama

Reklama