Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Parta šašků hrajících si na herce vymýšlí zábavné scénky a moc je to baví. Humor založený na doslovnosti a lidské debilitě. Parodování úspěšných pořadů "naší vaší" televize rozparádilo především každodenní sledovače božské TV NOVA. V běhu času většina scének ztrácí na kouzlu. Ale našly by se některé, které by fungovaly i dnes (Kopečkovic, Telekrám,...). Zas tak špatné to nebylo. I proto se to tak dlouho udrželo. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ano, s přibývajícími díly přibývá i množství naprosto debilních dílů. Ano, úroveň velké části vtipů je naprosto ubohá. Ale ve většině dílů se přesto několikrát pořádně zasměji, a nakonec mě dodělají ty jejich přeřeky. A když ty jejich excesy následující den probíráme s kamarády, smějeme se i těm největším pí..vinám, jaké si snad dokážete představit. Už za to, jak nás každý díl dokáže zabavit na týden i více, musím dát * * * * ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama