Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Greg Marcks mal v čase nakrúcania tejto snímky 26 rokov a takmer žiadne režisérske skúsenosti.Filmy natočené formou mozaiky nie sú ničím novým,v jeho podaní však ide o mimoriadne pozerateľný,svižný kúsok,ktorý si nevyžaduje príliš mnoho rozmýšľania a ktorý pobaví ľahkou absurditou a vkusne naordinovaným čiernym humorom.Film je navyše celkom slušne obsadený a zahraný,takže mu v podstate niet čo vytknúť.Azda len to,že mohol byť ešte o čosi lepší...80%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak takhle si predstavuju zkurvenou noc, tohle se fakt povedlo. Akorat bych to asi neoznacil za plnohodnotnej film, precejen to je jen 6 verzi udalosti, ktere se stali ve 23:14. Ale to co se dalo z daneho tematu vytezit, vytezily tvurci na maximum, a je dobre, ze film zbytecne nenatahovali, takze takhle ma prijemnejch 80 minut, ktery ubehnou jako nic. Jako ostatnim mi to taky neprislo jako nejaky drama, ale spis jako cerna komedie-thriller, protoze i kdyz to je misty dost drsny, tak jsem se fakt skvele bavil. Navic vsech 6 verzi je zajimavejch a kazda je docela originalni. Herci se taky snazi, samozrejme nepredvadi nejakej uzasnej vykon, ale uplne to staci a do toho vseho hraje velmi dobra hudba. Bal sem se zaveru, protoze me nenapadalo jak by se to dalo zakoncit, ale i s timhle si poradily tvurci docela dobre a vse do sebe zapadlo. Na 5* to nebude, ale fakt jsem se vyborne bavil. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají skvěle, to jo, i když občas mám pocit, že to časově a místně až tak nevychází. Je fajn vidět Patricka Swayzeho, i když nemá moc velkou roli. Ale celkově mi film přišel takový nijaký - ok, ta časová shoda nám nakonec docvakne, možná trochu zamrazí, ano, hříchy byly potrestány... Jenže mne by zajímalo, jestli ti kluci taky byli nakonec nějak potrestaní, jestli stihli dojet do nemocnice, jestli se najde kulečníková koule a co se z toho vyvodí, jak se ta holka seznámila s tím opilým hejskem nejspíše z vedlejšího města, a jak to, že o něm její rodiče nevěděli, taky mi tam trochu hapruje ten vztah jejích rodičů, a co šerif, rozmotal to klubko...? A takových nedořečeností tam bylo víc, což mne mrzelo. Ale jo, sestavené je to pěkně. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film, který v sobě kombinuje pár nápadů z jiných kusů - například Mementa, aneb co se stane, když vezmete průměrný nápad na příběh, sepišíte ho a pak scénář na patřičných místech roztříháte a zpřeházíte pořadí jednotlivých částí tak šikovně, že když to jenom trošku dobře natočíte, vznikne vám forma, která minimálně o stupeň předčí svůj vlastní obsah. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přesně ten druh filmu, který jsem přesně v oněch letech (vlastně spíš ještě o pár let dřív) lačně vyhledával v regálech videopůjčoven. Kromě sympatické Hilary jsou všechny postavy buď nesympaťáci, nebo dementi, nebo rovnou nesympatičtí dementi, takže jim jejich neradostné osudy ze srdce přejete a po náročném pracovním dni si před spaním trochu polaskáte svého vnitřního démona pomstychtivosti (ta Cheri byla ale kardinální svině, což?). A vedlejší otázka pro později narozené: Víte, jak kdysi obecný lid vyslovoval jméno Patrick Swayze? "Patrik Švajce", nekecám! Hned jak ho vidím, vždycky si na to vzpomenu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama