Reklama

Reklama

31. október 2015 – skupinka stredoškolákov sa rozhodla na Halloween poriadne odviazať a zabaviť. Ich zábava skončí skutočne hororovo, jeden z tínedžrov, tichý mládenec medzi spolužiakmi známi ako Trick (Thom Niemann), zaútočí na svojich spolužiakov a niekoľkých zabije, iných poraní. Jeho zúrivé vyčíňanie zastaví až dobre mierená rana kutáčom. Ťažko zraneného vraha prevezú do nemocnice, kde ho chce vypočuť detektív Mike Denver (Omar Epps). Trick však ujde a zmizne, s takmer určitosťou v blízkej rieke. Aj keď sú všetci presvedčení, že sa v jej mrazivých vodách Trickov osud naplnil, detektív Denver ich optimizmus nezdieľa. Vývoj udalostí mu dá za pravdu, o rok neskôr, opäť na Halloween, sa totiž v neďalekom mestečku odohrá séria navlas podobných vrážd a aj keď si polícia oficiálne myslí, že je tu niekto, kto Tricka napodobňuje, Denver je skalopevne presvedčený, že vrahom je starý známy – Patrick Weaver. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po xté recyklovaný slasher se zabijákem v masce, který se po své zdánlivé smrti vrací páchat zločiny. A "překvapivě" si k tomu vybírá Halloween. Trick tak nepřináší vůbec nic nového a ani se o to nesnaží. Nicméně film má relativně slušné tempo, vyteče tu hezkých pár litrů krve a zabiják se celkem zručně ohání nožem, ačkoliv ta jednotvárnost časem trochu unaví. I herecky to docela ušlo. Závěr a vysvětlení sice patří k těm debilnějším, ale upřímně řečeno nic moc převratného člověk ani nečeká. Jednou za čas něco podobného neuškodí. 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patrick Lussier režisér Krvavého Valentýnu si přichystal Halloweenský Slasher, který není špatný, ale kdo má nakoukáno, tak mávne rukou. Hlavní záporák má slušné dovednosti s nožem a oběťi párá víceméně už od 5 minuty filmu, takže o akci a dostatek mrtvol není nouze, jen škoda, že všechny vraždy působí velmi podobně a o nějakém výživném gore nemůže být řeč. Herecky a vizuálně jen průměrné, ale naštěstí film nenudí, takže kdo nemá do čeho večer kopnout a má slashery v oblibě, tak by vyloženě litovat neměl. Letošní Haunt však byl o level výše. 50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jsem otrávenej a nakvašenej, že nějaký zhovadilý pseudokameramanský ultrahovado hovadsky rozskákanou ručkou totálně domrvilo tenhle jinak dokonale mozkovýplachovej slasher, korunovanej tak rozkošně dementním rozuzlením. Uškrtit ho jeho vlastníma střevama, dobytka. Na tohle "moderní", epileptický, okázale ledabylý natáčení si fakt nikdy nezvyknu a ani zvykat nehodlám. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak podle skuhrání místních hororovej plaček se dalo čekat, že to bude dobrý, ale že to bude takovej nářez, to jsem nečekal. Ano, chybí tomu logika, zvlášť když se člověk dozví pointu a poskládá si všechny události zpětně. Ale má to plno kladů, který to vyvažujou. Neuvěřitelný tempo, mraky mrtvých, brutální mordy, zabijáka, co se s ničím nesere a přesně tu maloměstskou atmosféru, jakou mívají slashery z 80. let. Celý je to ve finále větší retro, než jiný filmy, který se o to okatě snaží. Už dlouho mě nic tak nepobavilo. 9/10 ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal, že jsem si z výhledu pořádné vyvražďovačky musel protrpět tuto ubohou slátaninu, mixlou Halloweenem a Vřískotem. Tak dementní kokotinu jsem dlouho neviděl. Totálně tupý scénář, kreténské postavy a neskutečná idiocie, která mozku zasazuje jednu nelogickou ránu za druhou. Ufff, tohle už bych nerad absolvoval znovu. A když už to je vybíjená s hodně vysokým bodycountem, kde je potom gore a krev? Ta jedna scéna s useknutými prsty a odříznutou hlavou? Jinak jen cákance rudé tekutiny. Pffff, jděte do prdele! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama