foto

Patrick Lussier

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Trick
2015 Terminator Genisys
2011 Drive Angry

Režijní filmografie

Filmy

2019 Trick
2011 Drive Angry
2009 Krvavý Valentýn
2007 Hlas smrti 2: Světlo
2005 Dracula III: Odkaz
2003 Dracula II: Vzkříšení
2000 Dracula 2000
Proroctví: Černí andělé

TV seriály

2019 The Purge (TV seriál)
Before the Sirens (S02E08)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Z masa a krve (S01E02)
2016 Scream (TV seriál)
When a Stranger Calls (S02E12)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Terminator Genisys

Herecká filmografie