Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Herecky sympatický obsadené (pekná Hewittka plus hybrid Brendana Frasera a Timberlakea, ktorý sa vola Paul Nicholls) a príbeh tiež zaujme. Úvod ma až tak nezaujal, ale niekde od polky, keď sa vrátime v čase to začalo byť dosť zaujímavé. Čakal som, že sa tam udeje niečo viac, ako len to čo sa tam udialo, takže nakoniec som ostal trošku sklamaný, ale inak fajn vymyslené a záver niekoho možno aj dojme. 70% - 3* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Teda asi jsem úplně mimo než většina zde hodnotících, ale mě to přišlo jako typická béčková romantika. Trapné dialogy, trapné ztrapňující scény. Jediné, co musím filmu nechat je to, že když zpívala tu píseň a jak se přidal i sbor, tak jsem měla na krajíčku a chválím konec, že nedopadnul tak moc cukříkově, ale stejně to nevyváží fakt, že 3/4 filmu jsem se modlila, aby už právě konec nastal. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Pro chlapa je Láska na druhý pokus příliš přeslazená, ale i tak se zhlédnout dá a celkem film i utíká. Skvělý je ovšem po zvukové stránce, tam bych řekl, že není moc co vytknout, spíše naopak. Co se dějové linky týče, tak ústřední duo je poměrně zajímavé a příběh se snaží býti netradičním a výjimečným, což se mu místy i daří. Škoda toho závěru, čekal jsem výrazně jiné rozuzlení, a to, co přišlo, mě malinko zklamalo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romanca, ktorá na prvý pohľad pôsobí ako variácia na Groundhog Day, ale veľmi rýchlo sa ukáže, že hlavný hrdina má len jeden pokus sa napraviť a zachrániť svoj milostný vzťah. Dvakrát ma nezaujal ústredný pár, ale ten koncept sa mi páči. Bohužiaľ mi viac sedelo to jak sa s ním popasovali v Groundhog Day. Tu to bolo tlačené až príliš na romantiku a tá ma tentoraz nechala chladným, vrátane smutného záveru. Ale tentoraz chápem ľudí, ktorí tomu dajú aj plný počet. Mňa príbeh tých dvoch ale úplne minul. 5/10. ()

Los 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný počin na oddechnutí, dobře koukatelné a většinou nenudící. Ale zase nejde o nic extrémně originálního, prostě příběh o jedné lásce, která je pro jednoho příjemnou samozřejmostí, a proto si myslí, že ji může odsunout za "podstatnější" věci. Tohle asi většina z nás zná, nicméně zde si tuto chybu daná osoba uvědomí (to už asi všichni neznají :o)) a snaží se ji napravit (a tohle asi nezná téměř nikdo :))...konec byl pak už trošku předvídatelný...ale i tak nebudu prozrazovat...a díky němu si nejsem jistá, zda Ian opravdu udělal správně, že se snažil změnit...nechtěla bych být na konci v kůži Samanthy... 6/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama