Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daphne padne do oka nápadníkovi z královské krve a potřebuje od Simona poradit ohledně vztahů. Lady Featheringtonová se výhrůžkami snaží donutit Marinu k sňatku. (Netflix)

Recenze (2)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První vtipný zásek, když dva degenrovaní příslušníci šlechty čučeli v noci na vyhaslá kamna a hráli si na supermana: "Zapálím ty kamna pohledem, nezapalím, no nic studené mléko taky dobré". Řekla bych, že tady se konečně rozjíždí charakterové prokreslení postav, na drobných detailech je krásně vidět jak děsně nudný a zahálčivý život aristokracie vedla a jak ty nanynky byly většinou tupé a nevzdělané chudery bez vlastní ceny. Stejně vtipné je i to, jak si ty chudery představují vztah, nicméně je to dosti klišé představa, neb dle dochovaného z mnohé korespondence, všechny tak úplně vědomostmi nepolíbené nebyly. Tento díl zatím nejlepší za mne 75% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Studené mléko pobavilo, ale jestli by opravdu kvůli tomu nebudili služebnictvo si opravdu nejsem jist. Dále popis masturbace byl také poutavý. Daphne se plně zapojila do hry a Marina nakonec taky. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama