Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 1
USA, (2020–2024), 24 h 39 min (Minutáž: 54–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

waska 

všechny recenze uživatele

1. Sezona - Oukej, je to líbivý, hezký lidi, ale co to proboha je, že Anglická královna je černoška a má k sobě dvorní dámu Číňanku? Jasný, prostě všude teď musí být nějaká bukvice nebo lesba, binární, nebinární, prostě BFLMPSVZ. Nic proti nim, ale nevím, jestli si na tohle zvyknu. 2. Sezona - o mnoho lepší než ta první? Čím to je? Asi těmi hezkými Indkami? ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Je strašně vtipné, jak jsou černoši lidem trnem v oku :D Tohle není dokument, ani to tak není myšlené, je to telenovela využívající skutečného historického pozadí, ale tolik věcí je tam tak, jak by se nikdy nestaly, takže to, že jsou tam obsazeni lidi různé pleti, už fakt ničemu nemůže vadit. Mě to bavilo, postavy jsem si oblíbila pro jejich vlastnosti. Jediné, co jsem nečekala, bylo množství sexuálních aktivit. ()

Reklama

vla_kor odpad!

všechny recenze uživatele

Na něco tak blbého se prostě nedá koukat. Vydržela jsem to celých pět minut, ale bohužel právě těch pět minut se započítává do statistiky Netflixu k divácké sledovanosti. Nebojte, druhou řadu si zcela jistě ani na těch pět minut nepustím. Julie Andrewsová, kam až jsi to klesla... to raději hlásit v nádražním rozhlase. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, Pýcha a předsudek byla u první epizody v mé mysli neustále. Příběh mladého páru, který se zpočátku nesnáší, aby se nakonec hluboce zamiloval, je slavným románem evidentně inspirovaný. _____ Do historického příběhu film vnáší současné postoje, takže postavy sice chodí v kostýmech, jednají a mluví však, jako by byly ze současnosti. Nic proti, takový protipól je zajímavý. Bohužel, někdy je to na obtíž, zejména v postavě věčně brblající Eloise, které na mě dělala dojem karikatury feministky z pera nějakého mysogina. ____ Pak však nastaly scény, které by Jane Austen v životě nenapsala a já si říkala: dívám se snad na nějaké kuchyňské soft porno? Myslím tím sex na schodech a další podobné. A tak postupně více a více vysvítalo, že se přes moderní pojetí stále dívám na starou známou červenou knihovnu, která nemá žádné větší ambice. Scénář je líný, předkládá nesmyslné zkratky a nereálné činy, postavy se chovají zmateně a nekonzistentně. SHRNUTÍ: Ať vzbudil seriál jakoukoli vzrušenou debatu, ve skutečnosti to je romantický škvár s pár sexuálními scénami. 2. řada ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Děj tak slaboduchy, ze srovnavani s Austenovou mi prijde jako jeji bezvyhradna urazka. Od zacatku vite konec, stejne tak kdo je "superzahadna" lady Whistledown. Vsechnu tu ubohou hricku prehravajicich hercu se produkce snazila prebit do oci bijící vypravou a kostymy, ktere s realitou maji pramalo spolecneho. Cernosi mi na te rozumove vatě vadili uplne nejmíň. ()

Galerie (237)

Zajímavosti (22)

  • Colin (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan) porušují v seriálu všechna možná nastavená pravidla pro nezasnoubené páry z regentské éry. Oslovují se křestními jmény, dopisují si, drží se za ruce, jsou spolu o samotě bez garde, Penelope odmítla jeho nabídku k tanci. Všechno z toho bylo velice skandální. (klara.leb)
  • Jen pro první sezónu bylo zhotoveno téměř 7 500 kostýmů. Základem pro ženské šaty bylo vrstvení. Příprava a zhotovení kostýmů trvalo 5 měsíců. (Kropajda1)
  • Intimní scény byly dopředu důkladně promyšleny a natrénovány, dohlížela na ně dokonce „režisérka intimních scén“. (Jitomirka)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama