Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (82)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj páté epizody nepřišel s ničím převratným, přesto jsem měl pocit, že patřil k tomu lepšímu, s čím zatím tvůrci v první sezóně přišli. Konečně jsem měl dojem, že se v zákulisí sňatkové politiky začalo alespoň minimálně intrikovat, navíc jsem k mému vlastnímu překvapení dostal dávku mého oblíbeného humoru (nebo spíš podnět k mému oblíbenému humoru), kterou jsem rozhodně nečekal. Budoucí manžel si to od sudiček pěkně vyžral; černý, stříbrovlasý, gay a ještě ho najdeš všude tam, kde je krásně měkoučko- to se zase jednou Sedm vyřádilo:-) Očekávám, že ten homofobní výbuch vyvolá v Náplavomarce nějaký ten Pride Parade. Ty české místopisné názvy jsou mimochodem dost děsné. / Poučení: Co by to bylo za oslavu bez rvačky? ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předsvatební hostina natočená parádně se skvělou dramatickou gradací, ale nevím, tomu seriálu prostě pořád něco chybí a jakoby jim to celé nevěřím (*spoiler alert* vraždící princ v ohromné nevzhledné kápi mi přišel spíše k smíchu, navíc postava jeho velmi sympatické manželky mohla být první zajímavou a silnou ženskou postavou v seriálu... no, moc dlouho chuděra nevydržela :_). První série GoT jsou pořád o třídu až dvě výš. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že polovina tohoto dílu by se dala označit za opět slabší a ukecanou. Konec to ovšem docela vynahradil a tak můžu o trochu zvednout hodnocení. V tomto díle mi ono veškeré politikaření přišlo o trochu víc zajímavé, než tomu bylo doposud. K mé velké radosti jsem o trochu více začala mít ráda postavu Rhaenyri i když se tady docela odkopala a chladně a tvrdě dala najevo své záměry a její hru o trůn, což ranilo nejedno srdce a ublížilo nejednomu muži. Jen škoda, že se s touto herečkou musíme pro příští díly rozloučit, protože si jako prozatím jediná dokázala alespoň částečně získat mé sympatie. Velice hezky se v tomto díle všechny postavy postupně odhalují a konečně jsou zde jasné veškeré úmysly a záměry. Závěr a vyvrcholení dílu slibuje podobně jako celá svatba krvavou honbu za korunou a možná v dalších dílech i nějaký ten konflikt. Slibný výhled do dalších epizod. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zabitie manželky bolo smiešne natočené, čo vyplašil koňa či čo, wtf ! ..................... What tttttthe fucking fuck, práve som tesne po dosledovaní tej "udalosti" na svatbe. Aj v tomto seriáli niekomu nečakane ultra preplo (ako Daenerys), lol. ................ Znižujem na "odpad" pretože ten chuj ostal nepotrestaný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama