Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na počátku rod Heidelbaumů stihla pohroma, nejmladší z nich, Jonah, byl uvržen do břicha velryby. Z temnoty jej ale vyvedl pastýř Meyer Offerman. Kdesi na druhé straně pradávné země Manhattan se Millie Morrisová, strážkyně práva, jejíž víra procházela zkouškou, vydala po stopách smrti jedné staré ženy na jih. (Prime Video)

Recenze (8)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Spíš 70% a dám tomu ještě šanci - hrát si na Tarantina může jen Tarantino a ta snaha o mix stylové béčkovosti s popkulturními referencemi a vážného tématu dohromady fakt nedrží, ale potenciál tam pořád vidím. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že se nám zakládá na nadupaný seriál. Atmosféra, jak vystřižená z druhé série Farga doplněná zajímavým konceptem:(nahánění nácků v USA po válce, no to přece nemůže někoho nezaujmout) a skvělými herci. Sice jsme koncept "mladý kluk nalezne starého a moudrého mentora, který ho vypravuje na trnitou cestu za pomstou" viděli už tisíckrát, ale i tak si myslím, že by to mohlo fungovat. První díl je skvělý úvod. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Al Pacino ako Batman (koniec koncov to v úvode je aj ľahko v jednom rozhovore naznačené) plus nejde mi do hlavy, či Jonah študuje, pracuje alebo len díluje s trávou?! Navyše úvodná scéna vypadá ako sen. Celý čas som očakával, že to bude iba 'akože' . Jednoduho sa mi ta scénka javí celá pritiahnutá za vlasy. Nápad na seriál dobrý, atmosféra a výprava tiež. Tri hviezdičky na úvod, lebo som myslel, že ten pilot nikdy neskončí. Verím ale, že sa to vylepší každou epizodou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama