Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšná autorka Veronica Henleyová (Janelle Monáe) je lapena v děsivé realitě. V zápase s vlastním vědomím musí odhalit šokující záhadu dřív, než bude pozdě. Vyvolená je hororový thriller od producentů snímků Uteč a My v režii novátorského dua, které tvoří fenomenální Gerard Bush a Christopher Renz (Bush+Renz). (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (99)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ok tady musím nadhodnotit, jelikož se zde opět šíří hateful racist propaganda a přitom film své kvality má a dokáže zaujmout. Na Antebellum jsem se těšil hodně a ve výsledku trošku mrzí, že je spíš hutným dramatem říznuté Thrillerem, než hororem, ale i tak si mě film získal. Podobně laděné filmy můžu, za které i vděčím nové éře Jordanovi Peelovi a nutno uznat, že potenciálně oscarově nadaná Janelle Monáe hraje naprosto úchvatně ( Moonlight, Hidden Figures a Harriet tři filmy nominované na oscara). Jedna z mála hereček, která výborně hraje, ale zároveň je i neskutečně krásná žena, se kterou jsem celý film silně empatizoval. Napadly mě v průběhu filmu různé teorie, ale to s čím tvůrci vyrukovali v závěru mě odrovnalo. Hodně originální film, který je skvěle natočený, výtečně zahraný a poslední půl hodinu napětím a emocemi nabitý. Bavilo mě to. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Antebellum trpí tým, že nevzniklo už dávnejšie, pretože dnes bude, či už je, vnímané skôr ako film vezúci sa na vlne svojej doby. Ale ak sa od podobných úvah úplne oprostíme tak uznáme, že námet a jeho pointa sú pomerne originálne aj prekvapivé a okrem toho, že majú aj metaforický význam ohľadom prelínania minulosti a prítomnosti, funguje aj fikčný svet filmu. Ak teda vopred viete, že film vás film ťahá za nohu, tak budete zrejme premýšľať nad inými variantami, než nad tou, ktorú na nás tvorcovia vybalia tesne pred tretím aktom. Áno, čiastočne cítime variáciu na istý kontroverzný film z roku 2004 a seriál zo súčasnosti, ale film má svoju jasnú tvár. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do tohoto filmu jsem šel vyloženě na blind aniž bych věděl co mě čeká a zhruba do 2/3 sem si vůbec nebyl jistý na co že to koukám.Pak ale přijde zvrat,díky kterému věci zapadnou a mě to v tu chvíli dostalo.Hororem bych pak Antebellum úplně nenazval,respektive osobně si pod pojmem horor představuji úplně něco jiného a pokud něco,pak je Antebellum takovým tím Peelovským "hororem",protože ta inspirace Peelovou tvorbou (hlavně Get Out) je tu hodně znát.Není to sice film bez chyby,ale i tak dokáže zaujmout a za to a za Janelle Monáe,která je skvělá (a není to porvé) tomu přidám čtvrtou hvězdu..70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zaner horror by som tu nehladal, hoc nasilinych scen tu zopar je. Od momentu, kedy zacnu brat vazne premisu "sucasnosti", moj zaujem o film vyprchal uz uplne. Keby film vznikol v prvej polovici minuleho storocia, dival by som sa nan este trochu inak. Ale v sucasnosti je mi ucel Bush-a a Renz-a uplne jasny. Zrejme citili, ze len tymito temami mozu pokrytecky zaujat. Nerealna blbina, s liniou "pred" silne "umelou", zvlast Gabourey neskutocne otravovala. A co ma prekvapilo, bol i slaby vykon Jeny M., ktora bola velmi dobra v Nocturnal animals. Zrejme tiez snaha o to dosiahnut uspechu "Get out". A to som z traileru dufal, ze len dochadza k akemusi prenosu zivotnych udalosti z minulosti do "sucasnosti". Rozhodne by to bolo zaujimavejsie. Slabota a zabity cas. 30% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Krásně tahle sračka vyšla plánovaně v období “Black Lives Matter”, že ? Stejně jako u My, sledovat hnusný černošky, to jediný bylo Hororový. Slátanina, bez hlavy a paty, kdyby to zůstalo pouze na té plantáži, mučilo se a zabíjelo, tak oukey, ale takhle nasrat. Hvězda za moji oblíbenou Malone, která je stále šukatelná a Antebellum, jsem si pustil jen k vůli ní. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v Louisianě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama