Reklama

Reklama

VOD (1)

Neohrožený žoldák se pouští do nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (721)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Trochu Wick, trochu Raid a proklatě obyčejný scénář. Přesto dobrá věc, Hemsworth obstojně zvládá akci a nebojí se ani odvážnějších kaskadérských kousků, což je věc chválihodná. Na Evanse pomrkává Extraction přece jen trochu z pozvdálí, ovšem jako další z řady nařachaných průkopníků akčních scén se to nazvat dá. Především pak scéna honičky v autě na jeden záběr, či pobíhání po domě - to jsou prvotřídní stunts záležitosti. Pořád jsem měl takové nutkání věřit tomu, že tam hraje k nepoznání zmalovaná Rose Byrne v cool indickém looku, ovšem nebylo to tak. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Díky zasazení do uvěřitelně špinavého prostředí, Hemsworthově mase svalů i parádnímu tempu, kde jedna atrakce střídá druhou, mi eskapády hrdiny s extra drsným jménem Tyler Rake přistály do nálady o jednu až dvě třídy přesněji než tolik velebený a často srovnávaný John Wick. Kombinace žoldáků, neutěšených osudů dětských námezdníků a do posledního střihu vypulírované akční stránky vynahrazuje i skutečnost, že v oblasti klasického scénáře nenese (a nést ani nechce) cokoli nového. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po Triple Frontier další sympaticky nekompromisní a drsný akčňák od Netflixu. Choreografie a vůbec režie je tak dravá a nápaditá, že tu je hned několik scén, které jsem si chtěl hned po titulcích pustit znovu a také jsem si je pustil. Příběh je sice jednoduchý, ale také dovede překvapit především jedním neobvyklým, nicméně logickým spojenectvím, no a klidný konec mi vůbec nevadil, spíše naopak - měl jsem pocit, že si potřebuji vydechnout. Chrisu Hemsworthovi jsem věřil všechno. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Trošku divoký mix Ramba a Leona kolem poloviny na chvíli trochu zvolní a snaží se diváka dojímat (což mu kdovíjak nejde), ale jinak je to naštěstí hodně solidní masakrální akčňák s jednou bombastickou dlouhou scénou “bez střihu”, kdy kamera mimo jiné střídavě “nastupuje a vystupuje” z jedoucího auta. 70% zaokrouhluju nahoru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na každým z těch mostů stojí momentálně zátaras z důvodu tvý velký popularity." Jsem velkým fandou akce neprůstřelnejch, nerozbitnejch a hláškujících borců. A přesně takovej Tyler není. On totiž nehláškuje, má charakter a od práce ho odvádí matný ponětí o rodinnejch hodnotách. Abych ho však jen nehaněl, tak úvodní skok do meditace na dně byl skvělej a ještě se mi líbil jednou a to při mlácení ... jak se dají genderově vyváženě nazvat malí cigoši? Nevím, takže to vynechám, abych nebyl za rasistu. Radši se přiznám, že kdyby se vystříhlo půl hodiny plkání, tak bych byl mnohem spokojenější. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (28)

  • Při závěrečném boji na mostě dojde k sestřelení policejního vrtulníku, který následně spadne do mělkého koryta řeky a začne hořet. Při závěrečné pohledu na zničený most se zde vrtulník však již nenachází. (the_anubis)
  • Film sa mimo iného natáčal v indickom meste Ahmedabad, kde dav ľudí úplne šalel, keď videl hlavného herca Chrisa Hemswortha. Niektorí z nich tam stáli aj 15 hodín, len aby sa na neho mohli pozerať. (Game90)

Související novinky

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

18.06.2023

V pátek 16. června si na Netflixu odbylo premiéru dlouho očekávané pokračování akčního snímku Vyproštění z roku 2020 v režii zkušeného kaskadéra a akčního koordinátora Sama Hargrava. První film se na… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Furiosa dorazí až v roce 2024

Furiosa dorazí až v roce 2024

11.09.2021

A je to oficiální. Furiosa, prequel Šíleného Maxe z roku 2015, dorazí místo roku 2023 až v roce 2024. Austrálie si totiž v těchto dnech prochází něčím, čemu se kupodivu jako jedna z mála zemí na… (více)

Reklama

Reklama