Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Berlínský Ku'damm v roce 1963. Pochmurná 50. léta minulého století skončila. Barvy jsou křiklavější, móda a hudba mezinárodnější a John F. Kennedy uskutečňuje svou historickou návštěvu. Ve třetí řadě KU'DAMM se tři sestry Schöllackovy, Monika, Helga a Eva, opět setkávají s neviditelnými společenskými bariérami, které omezují nezávislé životní volby žen. V boji proti těmto omezením a proti všudypřítomným pokusům jejich matky Cateriny o jejich kontrolu jsou však stále odvážnější. Už zde je cítit energie, která propukla ve studentské protesty na konci šedesátých let minulého století. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Arsenal83 k tomuto seriálu (4)

Tančírna na hlavní třídě '63 (2021) 

Seriál nevybočil zo svojho rámca, hoci ponúka rad zaujímavých zápletiek, ale stále to je len o zlých mužoch, o ženskom, feministickom progrese prejavujúcom sa v uvoľnenosti a následne zlých vzťahoch, za ktoré ony nemôžu, prenasledovanie homosexuálov a relikty nacistov. Niektoré časti inklinujú v zmesi nahustených tém až k telenovele. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Pokračuje sa v milostných trojuholníkoch až mnohouholníkoch, niektoré sú rady so ženáčmi, iné sú vydaté a nie sú s tým spokojné. Klasická kategorizácia vzťahov ako nešťastných. Homosexuáli sú prenasledovaní a sú tu aj skrytí náckovia. Avšak dejovo, príbehovo a zvratovo to je veľmi pútavé napriek rôznej agende. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Chápem, prečo Kennedy povedal "Ich bin ein Berliner". S prižmúrením oka chápem aj tie komplikované vzťahy, kde každý už podviedol asi každého, no stále to je zaujímavé. Ale čo určite nechápem je to, prečo tu do komentárov, ktoré sa tvária na recenzie, niekto napíše absolútny záver časti... 🤯 ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Tak dotancovali. V tanečnej to ešte dávali, ale v súkromí katastrofa. No ale keby nebolo tých katastrof, nebolo by ani seriálu. ()

Reklama

Reklama