Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ono to má jenom hodinu a půl, což je na dnešní poměry celkem málo, ale i tak je to neskutečná nuda a táhne se to. A další věc, kterou na tom nechápu, je, proč staří herečtí pardálové lezou do takových sraček. Role M. Gibsona je tady naprosto zbytečná, vlastně si ani moc nezahrál, stejně jako je zbytečná bouře na pozadí celýho filmu. Není to dramatický, není to napínavý a vrcholem všeho absurdna je pak nějaká puma zavřená v jednom z bytů, která ráda žere policajty. A ani by divák nevěřil, kolik se v relativně krátkým čase a taky na malým prostoru (celý se to odehrává v jednom činžáku) najde času na bezduchý a hloupý tlachání. Jo, to se jen tak někomu nepodaří.... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Namísto evakuace před blížícím se hurikánem čelí poslední "odmítači" v bytovém komplexu brutálním lupičům. Už samotná premisa trošku konstruuje, ale na to, jak se scénárista rozjel a každé klišé proložil dalším úletem, aby na titulní bouřící živly mezitím zapomněl, na to asi připraveni nebudete. A když se ke konci dostal do slepé uličky (popřípadě došly peníze), prostě vše uzavřel střihem. Celkově to sice není až taková katastrofa, jen postupně nuda. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemůžu srovnávat se současnými Willisovkami nebo Seagalovkami,protože jsem v rámci ochrany duševního zdraví žádné neviděl,ale Force Of Nature je klasický podprůměrný straight2dvd akčňák,kde sice hrají poměrně známí herci,ale jinak se tam neděje nic moc zajímavého.Vše se odehrává v jednom domě (což by zas tolik nevadilo) a akce je málo a když už na ní dojde je hodně slabá...40% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový dojem, že vypukla nějaká další epidemie mezi mými oblíbenými herci a všichni začínají brát role v podřadných filmech. Willis, Cage, Neeson a teď i Gibson.  Tento "film" byl špatný celý - od zápletky, přes prostředí, obsazením konče. Uvedu jen pár momentů, které mi utkvěly v hlavě po dobu sledování. Nějak jsem nepochopila co to bylo za dům, nějaký mrakodrap či co s tolika byty? To zvíře ve skříni, to bylo jako co, kočka, panter, opice? Divné, že neskočilo také na tu policistku, která měla též na sobě uniformu; o tom, jak mohlo žít v nějaké skříni ani nemluvím - to jako nechodilo ven, na záchod či jak? Gibson si střihnul spíše takové cameo, než opravdovou roli, pár protivných připomínek, pak nějaká ta procházka po chodbě, střelba a velkolepý pád ze schodů. No, upřímně se začínám děsit co vyprodukují filmaři dál, hlouběji klesnout snad ani nejde. Kvůli Melovi tomu nedám odpad, ale už nikdy více. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama