Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Gibson + Hirsch + Bosworth to neznelo márne, lenže už v úvode vás prekvapí, že film je točený asi cez modrú fóliu. Tvrdohlavý Mel hrá v neustálom daždi reumatického starčeka, ktorý sa pred hispánskymi gangami ubráni ľavou zadnou aj vďaka pomoci mladších kádrov, k tomu všetkému sa krásne vyníma hudba alá Indiana Jones. Celkovo kvalitatívne na úrovni dnešných filmov s Cageom či Seagalom. Čo už, Mel Gibson si dnes už roly veľmi nevyberie, keďže sa dostal do nemilosti vládcov kabaly. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

K "Force Of Nature" nie je potrebné dať veľa slov. V princípe ak si prečítate anotáciu, tak viete veľmi dobre čoho sa dočkáte. Takýchto thrillerov je celkom dosť a nevedia dokopy priniesť ani nič nové, čo by ich urobilo zaujímavé. Stačí mať aspoň jedno kvalitné meno, ktoré to dokáže potiahnuť a v princípe je to neškodné a je šanca, že to zaujme aspoň niektorých hercových fanúšikov. V tomto prípade ide o Mela Gibsona. No budem fér a poviem, že nie je tu nič, čo by som vnímal ako vysoko urážlivé. Pokiaľ ale chcete film, ktorý robí podobný koncept niekoľkonásobne kvalitnejšie, tak si dajte originál "Die Hard", ktorý je podľa mňa vrcholom tohto thrillerového žánru. Ale vždy budú existovať lacnejšie a slabšie napísané verzie. Hotovo. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Odulej Emil, Gibson chabrus na plíce a na ledviny, herečky taky nebyly nic, na čem by si jeden aspoň ohřál oko a navíc ani to počasí jim nějak nevyšlo. Všechno se to odehrávalo uprostřed tornáda, ale když se vylezlo z baráku na lešení, tak jsem zjistil, že ten vichr mám akorát v reprácích. Vim, že na to nebyl moc velkej rozpočet, ale nějakej ten ventilátor od Sencoru tam na tu chvíli mohli pro nebohého diváka mého typu fouknout, když už tam na ty zoufalé herce stříkali vodu zahradní hadicí s rozprašovačem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Snad Mel z tohoto neudělá standart u této hvězdné produkce jako jeho kolega Bruce Vyliž a jen si odskočil za snadným výdělkem. Nezbývá než doufat. Na druhou stranu nebylo by fér úplně film spláchnout do žumpy. Nezdechnul jsem od nudy, akce taková typická pro současný DTV, ale viděl jsem i horší. No a Mel i když si tu odkroutí jen ten svůj povinný part, tak má aspoň pár dobrých hlodů a i za tu krátkou chvilku prostoru kterou tu má s přehledem zastíní zbytek ostatních aktérů, narozdíl třeba od typicky znuděnýho Vyliže nebo všechnomámvpíči Sádelníka. Já vím asi mi stačí málo, ale co už. Příště už si snad Mel podobnou spolupráci odpustí.30% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// ...díky tomuhle filmu si člověk tak nějak začne víc vážit života. Byl to vlastně takový budíček. Nejvyšší čas přehodnotit své priority a udělat nějaké změny. Měl bych si víc volat s našima. A s babičkou. Měl bych být milejší na svou sestru. A koupit jí opožděně dárek k narozeninám. A v tramvaji se začít víc usmívat. Knížky! Nesmím si zapomenout koupit nové knížky. A dovolenou. Musím konečně naplánovat tu dovolenou. A taky bych měl začít zdravě jíst. A cvičit. Proboha. Hlavně bych měl začít cvičit. A ta výstava, co jsem ji měl v plánu - už ji nebudu odkládat. Stejně jako to vyšetření té divné věci na ruce. A když už tam budu, nechám si vyšetřit i tu divnou věc na noze. A známky. Nesmím si zapomenout koupit nové známky. A vymaluju si. Jen tak. A matraci - život je příliš krátký na to, abych spal pořád na té stejné pohodlné matraci. Postel. Koupím rovnou celou postel. BYT. Už je mi skoro třicet. Nejvyšší čas, abych koupil byt. Nebo ne. Ještě mi není ani třicet. Ale AUTO! Ta věc na ruce asi nic nebude. Už ji tam mám dlouho. A kytky. Kristepane, já zapomněl zalít kytky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama