Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ničím neurazí a ničím vyslovene nenadchne. Asi tak by som opísal túto priemernú kriminálku na jedno pozretie s Charlie Hunnamom v hlavnej úlohe a Melom Gibsonom vo vedľajšej úlohe. Kvalitou je film niekde na pomedzí medzi béčkom a "áčkom" a pocitovo presne na 50% a slabé 3*. PS: v rámci Melových filmov je to mierne zlepšenie v porovnaní s MIliónovým Hurikánom, Fatmanom či Nebezpečným. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bývalý polda a profesionální podivín Waldo opouští tak trochu nedobrovolně svůj exil a vyráží do Hollywoodu. Tady má zjistit, jestli televizní hvězda a profesionální alkoholik Alastair Pinch zabil svou ženu, nebo to na něj někdo ušil. Jenže v Hollywoodu člověk nemůže věřit nikomu. Last Looks je fajn krimi, která se nebojí střídat napětí s bizarním humorem, má hodně fajn herecké obsazení a nenudí. Ale spíš než film je to sled dialogů, protože se tu vlastně pořád kecá. Hlavně kvůli tomu, aby si nikdo nevšiml, jak moc je to celé levné a podfinancované. Ale když to člověk překousne a zvykne si na lacinější look, je to vlastně až nečekaně fajn. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že mám fakt rád Charlieho Hunmana, ten kluk je přirozený talent a chemie mezi ním a Lucy Fry je opravdu přirozená. Přidejte k tomu Mela Gibsona a dostanete pohodový film, na který se dobře dívá, což je v poslední době v Hollywoodu zázrak. Škoda jenom, že filmu chybí ono „cosi“, co by po pozvedlo na vyšší úroveň. Je to totiž po všech stránkách moc povedené řemeslo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dokonalý příklad filmu, ve kterém optimálně nefunguje téměř nic. Hollywoodské kopce jsou otřeseny. Prominentní herec je obviněn z vraždy své manželky. A soukromý detektiv bez licence Charlie Waldo, dříve nejlepší detektiv LAPD, který razí velmi svérázný životní styl, nosí neandrtálský vous, vlastní jen stovku věcí a kuře, dopravuje se všude na kole a bydlí v karavanu, je povolán, aby případ zdárně vyřešil. Naprosto nechápu, proč má film bezmála dvě hodiny. Mně připadalo, že trvá ještě déle. Nečekejte nikterak sofistikovanou detektivku se sofistikovaným způsobem vyprávění.  Má to poměrně odlehčený a hlavně zcela neakční ráz. Většinu filmu mně bylo zcela jedno, kdo je onen vrah. Celou záležitost produkčně spískal Charlie Hunnam, mírně nesympatický herec, který ji režijně svěřil nenápaditému až slabému režisérovi. Tim Kirkby tedy dokáže diváka patřičně otrávit. Samé sáhodlouhé dialogy, občasně vzduchem prosviští pěst, která skončí na obličeji hlavního protagonisty. Ten se v polovině filmu oholí, abychom také mohli posoudit kvalitu a stav jeho pleti.  Mel Gibson už vyloženě paběrkuje, má na ksichtě jakýsi nemožný humus vous a ani se nijak nesnaží být něčím zapamatovatelný. Morena Baccarin a Lucy Fry jsou dobré ozdoby. Rozuzlení filmu, respektive odhalení vraha je statické, jako ostatně celý film. Režisér byl dokonce líný natočit nějakou barvitou scénu průběhu vraždy navíc, takže celé odhalení probíhá stylem chytráckých dedukcí a zásadních odhalení z unylých tv detektivek. Na filmu se dá vyzdvihnout akorát jeho vizuální kvalita a pestré herecké obsazení. Podruhé bych tento film opravdu absolvovat nechtěl. 4/10 ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Béčková komediálna kriminálka s noirovým nádychom,  ktorá ťaží najmä z hereckého obsadenia. Dej neponúka nič extra prevratné, ale dialógy a situácie, v ktorých sa ocitá skrachovaný detektív Charlie Hunnam sú až tak absurdné, že takmer celý film dokážu zabávať. K tomu vedľajšia úloha ako šitá na mieru Melovi Gibsonovi a vo výsledku sa jedná o film, ktorý splnil očakávania a spríjemnil nedeľný podvečer. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama