Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film se skvělým obsazením. Garcia je sice herec jediné role, ale zase mu jde setsakra dobře. Keaton možná není taková hvězda, ale v rolích rozpolcených hrdinů, kteří dokáží být milý, i když jsou jinak plný zloby, nebo naopak, je výborný vždycky. Podobně jako v Polibku smrti Schroeder staví film na vztahu dvou proti sobě stojících hrdinů. Od začátku do konce je film zajímavý. A i když každý ví, kdo nakonec zvítězí, je zajímavé sledovat, jak to opravdu dopadne. Nehledě na to, že má záporák opět i pár sympatických momentů. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::. Bavil jsem se velmi dobře !! Vlastně nevím, proč nedám 5 hvězd, ale něco mi k tomu brání. Skvělá atmosféra, hodně napínavé, dobří herci, kvalitní střih, skvělé scény - hlavně honička v autech na konci, která neměla chybu. Záverečná scéna mě totálně dostala a rozesmála ! :-) Kvalitní film !! "Jaké máte auto !?! " :::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kolik lidí bude muset umřít, aby tvůj kluk mohl žít ??" To je právě ta zásadní otázka, kolem níž měli tvůrci David Klass s režisérem Barbetem Schroederem vystavět celý snímek, který asociuje Johnyho Q. tak silně, že by oba kousky mohl jeden lehce zaměnit, pak bychom se snad i dočkali skutečně hlubokého dramatu namísto povrchní thrillerové jízdy, jakkoli ostřílenému Íránci nelze upřít, že se v rámci žánru jedná o velmi zdařilou akční věc, napínavou až k prasknutí.. Navíc výtečně zahranou, bohužel pouze co scénář dovolí, spíš tedy ještě výtečněji a zajímavěji obsazenou, když Michael Keaton, Andy Garcia i třeba Brian Cox své pověsti výborných a těžko, co do schopností i vlastního charismatu, zaměnitelných herců rozhodně dostojí.. Zdá se to tedy jako velké mrhání talentem i potenciálem dané látky, když tenhle biják pana Schroedera, ačkoli ten třeba mně osobně víc než svými filmy utkvěl v paměti spíš rolí francouzského prezidenta z Mars útočí, který je o dost zoufalejší než tahle Hranice, nabízí opravdu velkou spoustu zajímavých a nejen morálně složitých otázek, na něž však schází odpovědi, byť tedy nutno říci na úkor velké spousty detailů a nápadů, na které scénář naopak pamatuje, ačkoli divák kritik nutně bude dlouze zápasit s logikou příběhu.. Příběhu však nesmírně zajímavého a šikovně vystavěného.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný a napínavý thriller ve kterém policista potřebuje dárce kostní dřeně pro svého syna a jediný vhodný je sériový vrah, kterému se před požadovanou operací podaří utéct a začne ohrožovat celou nemocnici. Michael Keaton je jako psychopat docela přesvědčivý a Andy Garcia hraje přesně tak jak by hrát měl. Ve filmu není moc akčních scén ale napětí je zde slušná dávka a divák se rozhodně nenudí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi kvalitný priemer. Zamrzí hlavne logika akčných scén, ničím nová šablóna mačka-myš a niektoré dialógy (profesorské reči deväťročného syna k otcovi na smrteľnej posteli). Inak boli psychopatické reči a slovné hračky najmä u Keatona na vysokom stupni levela a síce som si ho ako záporáka predtým predstaviť nevedel, no teraz by som ho rád videl znova. 55%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama