Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Olej nebyl nikdy krvavější! Podhodnocená a nepochopená ujeťárna, ale chápu, že rozhodně ne pro každého a pro každou náladu. Ke Cageovi mám dost neutrální vztah, nikdy jsem nebyl jeho zapřísáhlý fanda nebo odpůrce, přičemž mu ale nešel upřít talent, který (bohužel) ukazuje spíše v podřadných snímcích. WW představuje vrcholovou absurdnost s výborným nekompromisním Cagem (vypadajícím sotva na 40), jehož "aaach" při ochutnávce oblíbeného nápoje měla využít nějaká existující značka jako perfektní reklamu a pokerface hrozně baví. Možná by nemusel brát každý film, který mu je nabídnut, v tom případě by ale pravděpodobně nevznikla tato šílenost, což by byla škoda. Od filmu jsem čekal absurdní podívanou a dostal jsem přesně co jsem chtěl, možná ještě víc. Navíc má film hodně silnou hudební stránku. Jde o parádní a hlavně nenáročnou oddechovku, s ideální délkou, zábavnou atmosférou a zajímavou zápletkou. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak způsob humoru téhle "horrorové" komedie mě na hony minul. Pro mě je její "komediální" styl příliš infantilní, ale zároveň málo vtipný, dokonce ne ani úsměvný. Nebavilo, vůbec. To vzdáleně příbuzné filmy s Chuckym jsou úplně jiná liga. Za pozornost stojí jen a pouze zmrtvýchvstalý Nico, který je už v několikátém filmu z poslední doby ve skvělé formě, řádí jako za mlada a vypadá i o deset let mladší. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jako jo, béčkový (i céčkový a když to klapne, tak klidné i éčkový) horory mám ráda. I Nicolase Cage mám svým způsobem, ehm... No já vlastně nevím. Loutky byly výborně pojaté, o tom žádná, ale Cage mě svým pitím energiťáků zneklidňoval. Proč je pil? Proč tam uklízel jak pitomej? Proč si účty nevyřídil se všema najednou? Možná na Willy's Wonderland časem mrknu znovu a zjistím odpovědi na své otázky... Zatím to zůstává tak na půl cesty a já se filmům s Cagem spíš budu dál vyhýbat. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Děkuji za návštěvu Willyho světa. Doufám, že jste se skvěle bavili. No, není zač, s tím bavením už to je horší.:D Viděno na doporučení.:D A pozitiva? Odteď si budu  dávat větší majzla, pokud někde nepůjde platit kartou a protože mám docela rád oslavy, tak se mi při závěrečné bitce líbily ty poletující barevné stuhy .:D A celkově to ve Willyho Kouzelném světě nevypadá špatně, bohužel to nebyl můj šálek kávy. Zpočátku se sice film nebere v podstatě vůbec vážně a pasáže typu detailní záběr, jak si Cage nalepuje náplast na tvář nebo Cagovo neustále pití jakéhosi energitáku, po kterém si pokaždé oddechne, byly docela zábavné. Některé první likvidace oživlých robotů (třeba pomocí štětky od záchodu) mě taky ještě celkem pobavily. Cage má jinak sice ještě skoro celou dobu zábavné modré triko a permanentně nasazený cool asertivní výraz, ale celou dobu mě to jeho strnulé bezeslovné herectví bavit nedokázalo a na hlavní komediální roli mi přišlo pořád docela slabé. Když se ke Cagovi přidala parta teenagerů, která byla postupně v děsivém prostoru zábavného parku při různých nahánečkách zavražděna, už se mi to fakt zdálo moc jako klišé film se stereotypní sérií vyvraždováček..  A když se začala vysvětlovat historie parku a přidaly se pojmy jako ,,satanistický sebevražedný rituál´´ nebo ,,smlouva s ďáblem´´, už jsem fakt musel trochu obračet oči v sloup a bylo mi u filmu trochu trapně. Navíc mi  přišlo , že v těchto chvílich film najednou i ztrací svůj nadhled a začíná se brát vážně. Dokonce ani ta dvojice policistů tolik humoru nepřinesla. Ale maximálně nadsazené, nesmyslné a béčkově to je i tak dost, není čeho se bát. Já osobně se ale bojím, že si pro mě kvůli tomu hodnocení Willy v noci příjde. Já si to ale odpracuju. Třeba se naučím do příštího Halloweenu (vím, že byl už včera) dlabat dýně.  Možná to bude užitečnější než sledování Willyho kouzelného světa. Ale radši zapomeňte, že jsem oboje napsal. Přeci jen další Halloween se blíží a Willy možná s ním... Je ale pravda, že na něco takového se nedívám každý den.::D To ty dýně. P.S Jak se dá k něčemu takovému napsat tak dlouhý komentář? Přijdu si fikanější než Nicolas.  A to mám dneska jeden z mála dnů, kdy jsem nikoho neumlátil koštětem. PP.S Je mi jasné, že o filmu jsem vám i tak řekl naprosté nic. Možná proto, že o přenosu energie nemám žádné ponětí, ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)
  • „Punch“, fiktivní energetický nápoj, který ve filmu pije postava Nicolase Cage, má na plechovce nápis: „A fistful of caffeine for your kisser“ („Hrst kofeinu pro tvůj polibek“). (LUKICKK)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)

Reklama

Reklama