Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Snesitelná lehkost promrhaného potenciálu.. Meta, které si sáhne na vyšší mety žánrových klišé a na ty zábavy a chytrosti jen tak pošilhává. Spíš než reflexe jedné vyhaslé hollywoodské vlasatice mi to přišlo jako decentní náhled na ní prostřednictvím fanouškovské optiky. Nicholas Kim Coppola se už roky tváří v tvář kreativní smrti snaží dokázat, že zběsilost v srdci nezmizela. Já mu to neberu, ale připadá mi, že průměrná doba rozhodování, jestli vezme roli, je kolem 60 sekund.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Cage měl v poslední době pár slušných zářezů,ale když nebudu počítat filmy kde jen daboval, tak tohle je nejlepší film s ním od Kick-Ass. Cage se nebojí udělat si srandu sám ze sebe a přitom zůstat takový jaký jeho fanoušci čekají že bude.K tomu mu zdatně sekunduje Pedro Pascal a výsledkem je zábavný akčně komediální mišmaš, kterému se sice nevyhnou hlušší místa, ale nejsou nijak zásadní a není jich mnoho...70% ()

Reklama

Ronan 

všechny recenze uživatele

Film bavil od samého začiatku a čo mne sa veľmi páčilo film skvelo balancoval medzi akčnou komédiou, trilerom a rodinnou drámou. Taktiež musím spomenúť herecké duo, zábavný Cage, ktorý sa po dlhej dobe ukázal v poriadnom filme a charismatický Pedro Pascal. Veľmi veľa zábavných momentoch a taktiež potešili narážky na Cageove staršie filmy. Jediné čo mi dosť vadilo bola devädesiatková verzia Cagea. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Nic Cage hrající Nica Cage je ultimátní počin, který filmový průmysl potřeboval. No to asi trochu přeháním, ale jedná se film, který snad ukazuje, že v Cageově filmografii se zase začnou objevovat kvalitní snímky a ne jen bizáry, které mu vybral berňák. Unbearable Weight je plné těch největších klišé a někdy jde až na hranu sebeparodie. Všichni na place to vědí, takže si Cage s Pascalem každou scénu maximálně užívají. Nejedná se však jen o úplnou blbinu, ale asi i o mírnou reflexi Cageovy kariéry s lehkou příměsí rodinného dramátka. Všechny jednotlivé aspekty spolu funguji náramně, přestože se ve své podstatě nejedná o nic světoborného, stejně se jedná o zábavný snímek, kterým to chtělo být především. Já jsem se bavil královsky, takže mise splněna. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Mě zas naopak přišlo, že tohle není stoprocentní, upřímnej Cage, ale generická vize režiséra, kterej to ani kolem něj nepostavil. Protože to má ohrané elementy kolem CIA a únosu člena rodiny. Je to i víc uvolněné, takže kdo očekává nějakou pořádnou sebereflexi, tak se jí zde moc nedočká, ke konci to jede podle těch nejvíce šablovitých vzorců jak to jen jde. Sám Cage i v jednom rozhovoru říkal, že Tom Gormican si udělal nějakou vlastní vizi a Cage se "jenom" vezl. Místama to bylo i dost nudný. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Společnost Lionsgate přeplatila HBO Max a Paramount za filmová práva. (HanzoBureshi)
  • Premiéra filmu byla původně naplánována na 19. března 2021, ale byla posunuta na 22. dubna 2022. (HanzoBureshi)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama