Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na drámu príbehovo slabo prepracované a na horor málo (takmer vôbec) strašidelné. Amande Seyfried a Jamesovi Nortovi však ich roly sadli a ako manželská dráma so štipkou mysteriózna ma to celkom bavilo. Scenár bol ale miestami skutočne odfláknutý a záverečné rozuzlenie určite vedel odhaliť každý, kto trochu dával pozor. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Co si budeme nalhávat, je to spíše thriller než horor. Hororových prvků tu moc nenajdeme a celkově tu nějaký hororový nástřel jako téma a pointa trochu chybí. Ale co, první půle nebyla ničím víc zajímavá, ale hlavní dvojice herců mě docela bavila. V druhé půli mě to ještě víc začalo bavit, ale jen do jisté míry, a sice díky těm postavám. Ta minimální hororová výplň je tu prostě jen asi jako bonus. Takže tématika okolo toho zlověstného domu mě vůbec nebavila. Finále mě trochu zarazilo a to především úmrtí jedné postavy, ale logiku to má. Takže mi to jako ztráta času vůbec nepřišlo. Ničím výrazným a zajímavým to nevyniká, díky bohu za Amandu Seyfried, která mě zde bavila. Pro mě neškodná záležitost k nudné noční. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vypadá to na jeden z nejklasičtějších hororových příběhů - rodina se nastěhuje do domu, ve kterém se "něco" stalo, a není tam sama. Jenomže ve výsledku to je o dost víc než to. Atmosféra postupně houstne, ukazuje se, že máloco je doopravdy tak, jak jste si mysleli před deseti minutami, a kdo ví, nakonec bude nadpřirozeno třeba tím posledním, čeho se bát. Amanda Seyfried je dokonalá. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Medzi 2* a 4*. Scenár sa zaujíma o (pre horor) netypické veci; celé je to skôr dráma a bavili ma dialógy. A vyslovene ma tešilo narábanie s tým mystériom okolo domu a jak originálne tu ľudia a SPOILER! duchovia, vzájomne interagujú. No a potom je tu najhoršie napísaná, hlavná, mužská postava v dejinách. Navyše zle  zahraná, nesympatickým hercom. S nie uveriteľným záverečným prerodom. A chémia medzi ním a ženskou protagonistkou, je od začiatku nulová. Na hodnotie teda diskutabilné, ale do budúcna určite viac, týchto meta vecí. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

A co nám zůstává skryto. … Existují dva světy. Některé dny jsou jasné, hřejivé.. plné slunce a šťastných myšlenek. Jiné jsou zamračené, chladné a prostoupené temnotou zlých skutků. Těch druhých se bojím! Přesto mě něčím přitahují i když má jemná duše trpí. Tím se učím čelit překážkám, které přijdou. Jsem křehká, ale bojuji. Jin a jang. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Snímek se natáčel v Hudson Valley v New Yorku (USA). (SONY_)
  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)

Reklama

Reklama