foto

Cotter Smith

  • nar. 29.5.1949 (70 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Things Heard & Seen
2018 The Standoff at Sparrow Creek
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
The Parable of the Disappearing Recliner
2013 Burning Blue
Manželství na kšeft (TV film)
2011 Svobodní se závazky
2010 Doktor Smrt (TV film)
God in America (TV film)
Lunatics, Lovers & Poets
2008 Přepadení z hlubin (TV film)
2005 Sleeper, The
2003 Reeseville
X-Men 2
2000 Když procitne zem (TV film)
1997 Bridge of Time (TV film)
1996 Invader
1995 Remember Me (TV film)
1994 Ozbrojený a nevinný (TV film)
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
Nechci být sám (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)
1992 Půlnoční dítě (TV film)
Zpráva od Holly (TV film)
1991 Last Prostitute, The (TV film)
1989 Cameron's Closet
K-9, můj přítel se studeným čumákem
1987 Žena v úzkých
1986 D.C. Cops (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
1984 Nickel Mountain
1983 Blood Feud (TV film)

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Secret Squirrel (E10)
Lioness (E08)
Maggie's Drawers (E05)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 One Dollar (TV seriál)
Wilson Furlbee (E06)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
Takoví normální Američané (TV seriál)
What's the Matter with Kansas? (S05E04)
Pests (S05E02)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
The Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears (S04E08)
Travel Agents (S04E07)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Výkřik do tmy (S01E02)
Forever (TV seriál)
Memories of Murder (E16)
Stoupenci zla (TV seriál)
Shledání (S03E06)
Svědkyně protistrany (S03E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
Baggage (S03E02)
EST Men (S03E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
16. kapitola (S02E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
New Car (S02E08)
A Little Night Music (S02E04)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (5)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
Gregory (S01E03)
další epizody (4)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Downward Spiral (E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Špatný kód (S02E02)
Záložní plán (S02E01)
Domovník (S01E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kontrolní komise (S03E19)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Co se stane v Barmě (S02E12)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Těžké začátky (S03E13)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Heart & Soul (S04E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
Invaze (TV seriál)
Round Up (E21)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
Into Night (E08)
The Sea (E07)
První prezidentka (TV seriál)
Ties That Bind (E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti I. (S03E23)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Burning Man (E04)
Three (E03)
další epizody (5)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
The Last Good Day (S02E04)
Grace (S02E02)
další epizody (4)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
Daddy's Girl (S01E14)
Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
Oz (TV seriál)
The Tip (S02E01)
1997 Orleans (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Full Moon (S01E21)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda na aukci (S02E17)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Read the Mind... See the Movie (S01E03)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky