foto

Cotter Smith

  • nar. 29.5.1949 (69 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Standoff at Sparrow Creek
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2013 Burning Blue
Manželství na kšeft (TV film)
2011 Svobodní se závazky
2010 Doktor Smrt (TV film)
God in America (TV film)
Lunatics, Lovers & Poets
2008 Přepadení z hlubin (TV film)
2005 Sleeper, The
2003 Reeseville
X-Men 2
2000 Když procitne zem (TV film)
1997 Bridge of Time (TV film)
1996 Invader
1995 Remember Me (TV film)
1994 Ozbrojený a nevinný (TV film)
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
Nechci být sám (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)
1992 Půlnoční dítě (TV film)
Zpráva od Holly (TV film)
1991 Last Prostitute, The (TV film)
1989 Cameron's Closet
K-9, můj přítel se studeným čumákem
1987 Žena v úzkých
1986 D.C. Cops (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
1984 Nickel Mountain
1983 Blood Feud (TV film)

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Wilson Furlbee (E06)
2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
Takoví normální Američané (TV seriál)
What's the Matter with Kansas? (S05E04)
Pests (S05E02)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
The Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears (S04E08)
Travel Agents (S04E07)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Výkřik do tmy (S01E02)
Forever (TV seriál)
Memories of Murder (E16)
Stoupenci zla (TV seriál)
Shledání (S03E06)
Svědkyně protistrany (S03E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
Baggage (S03E02)
EST Men (S03E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 16 (S02E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
New Car (S02E08)
A Little Night Music (S02E04)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (5)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
Gregory (S01E03)
další epizody (4)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Bad Code (S02E02)
The Contingency (S02E01)
Domovník (S01E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kontrolní komise (S03E19)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Co se stane v Barmě (S02E12)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Těžké začátky (S03E13)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
Into Night (E08)
The Sea (E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti I. (S03E23)
2005 Invaze (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Burning Man (E04)
Three (E03)
další epizody (5)
Posel ztracených duší (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
The Last Good Day (S02E04)
Grace (S02E02)
další epizody (4)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
Daddy's Girl (S01E14)
Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
Oz (TV seriál)
The Tip (S02E01)
1997 Orleans (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Full Moon (S01E21)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace