Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tuto komedii bych jako takovou hodnotil třemi kousky;přestože mě celkem slušně pobavila, nebyla to zase nějaká pecka, která by ve mně zanechala hluboký dojem, čtvrtou hvězdičku jsem ale přihodil za představitelku hlavní role, protože to Valentina Lodovini zahrála opravdu výborně, a tu frustraci jsem jí absolutně věřil. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Sympatická komédia o žene, ktorej padá celé nebo na hlavu. Nie je spokojná so svojim životom, tak sa uchýli k zúfalému činu a vypije predpísaný lektvar. Odrazu začne rozprávať, čo si myslí... Jednoduchý príbeh, dobre odpozorovaný zo života dnešných ľudí, vyniká slušnou zápletkou a vtipnými okamihmi. Príjemná zábava. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde dost vtipných hlášek jako "zamrzl jsi v roce 2017", "je influencerka, je jí 20 a spolu s ní nás na výletě bude sledovat milion jejich folowerů", "jedu do Neapole na sraz organizace na obranu práv koček. Mám kočku ze Sýrie", "dorazila sufražetka. Má víc neurolů, než folowerů", "Hlavní město Španělska? Ibiza?", "Holek tu je na diskotéce dost že? Jo, všechny jsem už obešel a žádná mě nechtěla". Film pro mě byl příjemný doplněk nedávného online Festivalu italských filmu z pražského kina Lucerna s velmi dobrými filmy (možná bude online i za rok při 56.vlně koronaviru Covid 19). V tomto filmu je ukazována ženská síla, Gulia ztracená ve svém životě se snaží osvobodit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zamrzli jsme v roce 2017?" Já jsem trošku zamrzl v minulým století, ale moje analogová duše si to celkem užila. Sice půlhodinovej stresovej rozjezd moc zábavy nepobral, ale upřímnej střed to docela rozjel a konec mě celkem příjemně překvapil. A celý mě to poučilo, takže už vím, že Ibiza je hlavní město Španělska, že fantastický kouření ke svatbě nevede a že zatím nebudu vyhledávat kastrující výtah. Oproti tomu rád bych se naučil poslat do prdele každýho, kterej si to zaslouží, avšak zatím mi to moc nejde. Ale já se snažím, Gringo. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Jistěže Řekni to nahlas!, Cambio tutto!, je správná rada pro zakřiklou Římanku ve středním věku, na kterou si každý troufne, doma, v práci, v domě i na ulici, sousedé, kamarádky, partner i šéf. A to je celé. Napravená hrdinka, Diego Ayala a Guido Chiesa publiku zamávají a s pohledem na prosluněnou mořskou pláž a do světa uhánějící kabriolet se s ním rozloučí. P.S. To jsou řádky o chatrném příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama