Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Až na trochu slabší vlkodlaky to bylo překvapivě hodně slušné. Začátek mě moc nebral (až na krávu samozřejmě), ale jakmile se vojáci s vědkyní ocitli v domě, začalo to být sakra zajímavé a napínavé. Maličko nezvládnuté mi přišlo jen to, že se smrtelností vlkodlaků to bylo dost podivné, jednou zabít šli, podruhé nešli, tak čím se tedy měli zabíjet? Ale nač nad takovými věcmi uvažovat u tohoto typu filmu, zábavné to je a víc od toho netřeba čekat. A dokonce i herci byli fan. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

další z řady anglických,zmatených filmů,když angličani dělaj komedie nebo sitcomy,tak sou to mistři oboru,ale tyhle věvi jim moc nejdou,film dopláci na laciné triky,vlkodlaci jsou fakt funny,taky to prostředí tý chaty vás začne pomalu srát.ale film mě překvapil svoji brutalitou a celkem fajn je když je tam honěj v tom lese,to se člověk fakt i chvilku bojí.hawk dožvejkal sem. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Thomas: 1. Dog Soldiers [3:55] ,2. Kinght's Sword [2:51] ,3. Special Forces [2:33] ,4. Sarge's Theme [3:47] ,5. Christ on a Bike [2:49] ,6. Come on Sunshine [2:19] ,7. Predators [2:27] ,8. Silhouettes [2:09] ,9. Sanctuary [3:59] ,10. No Ordinary Enemy [3:51] ,11. Wildlife [4:31] ,12. Battle [4:41] ,13. Rabbit's Foot [3:21] ,14. Megan [2:07] ,15. Have a Go [3:39] ,16. Claire de Lune - Claude Debussy [5:09] ,17. Expendable [3:53] ,18. Metamorphosis [1:33] ,19. Full Moon [3:57] ,20. Comrades [3:41] ,21. They Think It's All Over [1:30], ()

klerik 

všechny recenze uživatele

KRVAVÁ HOSTINA+KRUTÁ RASA Prečo je okolo tohto filmu roztiahnutý sopel kultovosti? Lebo dobrých vlkodlačích filmov je fakt málo. A Neil Marshall vie dobre pracovať s atmosférou, čo neskôr naplno ukázal v PÁDE DO TMY. Vlkodlaci pôsobia ako vypchaté obludy z múzea, ale neuberá to filmu na atmosfére. Charizmatickí herci tiež pomohli. A čo je najhlavnejšie tento film je dokonlou ukážkou, prečo vznikla stokrát prevarená schéma "skupinka vojakov sa bráni krvilačným beštiám". Pretože toporné dialógy a priamočiare konanie k zeleným mozgom pasujú a diváka toľko neznechutia. Zaujímavá je aj hra s humorom - jednotlivé scénky pre fajnšmekrov sú tam akoby náhodou, ale potešia. Vo finále je humoru trochu viac a preto aj dávam štyri hviezdy... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

"Psí vojáci" celkem splnili mé očekávání. Herci nepostrádají charisma a svou snahou vyrovnávají občas trochu lacině vyhlížející efekty. Tu a tam sice skřípe logika a vědátorské kecy jediné ženské protagonistky mi lezly na nervy, ale na druhou stranu to byla pohledná mladá holka a tu vědeckou identitu měla vlastně jenom jako krytí, tak to zas tolik nevadilo. Slušnou atmosféru snímek bezesporu má a já se u něj docela dobře bavil. Ovšem do "nejlepšího filmu o vlkodlacích všech dob", jak se chlubí Neil Marshall ve filmu o filmu, má jeho snímek hodně daleko. V tomhle oboru je pro mne jedničkou určitě spíš třeba Jordanovo "Společenství vlků". ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Postava Seana Pertweeho "Sgt. Harry G. Wells" je pojmenována po spisovateli H.G. Wellsovi. (Chatterer)
  • Po svojom vydaní bol tento film dlhý čas najsledovanejším filmom medzi britskými vojakmi v Afganistane a Iraku. (beso74)

Reklama

Reklama