Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V Chuckyho nekonečné touze po moci se Chucky usadil v nejmocnější rodině na světě – uvnitř nechvalně proslulých zdí Bílého domu. Jak se tu Chucky ocitl? Co proboha chce? A jak se Jake, Devon a Lexy mohou dostat k Chuckymu do nejbezpečnějšího domu na světě a přitom zvládnout tlak romantických vztahů a dospívání? (mikki089)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej zasadený do zaujímavého prostredia s nevyužitým potenciálom, sústavne opakované narážky na zlých katolíkov súvisiacich s masívnou liberálnou propagandou určenou na vytretie už aj tak tupých detských a teenagerských mozočkov pokazil potenciál, ktorý sa v Chuckym stále skrýva a stále ostáva nevyužitý. Celkovo je obrazom klesajúcej úrovne aj počet hodnotení tretej série, hádam sa spomínaného štvrtého volebného obdobia Chuckyho už nedočkáme. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov, třetí série je naprostý peak celého seriálu. Je tu více gore, hlavní postavy se konečně smysluplně posunuli, nový cast baví taky a hlavně celé dění v Bílém Domě nenudí a je to zajímavě absurdní změna. Jsem nadšený a jde vidět že seriál má vzestupnou tendenci, snad klapne čtyřka! 11/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to dá hravě na 4*, pořád je to zábava, Don Mancini to ještě pořád očividně má kam posouvat (myšleno v téhle sérii), ale ve druhé polovině už je ta únava materiálu fakt dost znát. Pořád je to klasický Chucky, ale předchozí řady byly prostě lepší a už by bylo fakt vhodné přemýšlet o definitivním konci, než se to hnusně rozbředne. Zatím se ale pořád bavím a Alyvii taky miluju čím dál víc. 70 %. ()

Reklama

Reklama