Reklama

Reklama

Smrtící ticho

  • USA The Silencing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Lovec s temnou minulostí, který žije v ústraní v rozsáhlé rezervaci, se pustí do pátrání po zabijákovi, který kdysi mohl mít prsty v únosu jeho dcery. Zaplete se přitom ale do velmi nebezpečné hry na kočku a myš. V pátrání po masovém vrahovi dívek mu vydatně pomáhá místní šerifka. Temná atmosféra divoké přírody v zemi nikoho, kde se lehce střetává indiánská kultura s tou americkou, jen zvyšuje napětí tohoto přímočarého detektivního thrilleru. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Traumatizovaný zálesák Kolja Kosťa-Walda, co bumbá jak Dán, pasti líčí a rány štychuje ve stylu Ramba a se střelným zraněním břicha v klidu vytře na čtyřech podlahu vs. kožešinou maskovaný sériový vrah a občas i šerifka, co bojuje s podjatostí.. I když se chvílemi zdá, že nejvíce inteligence pobral Rayburnův pes na kamerovém dispečinku, není to i přes klišovitost zas až tak zlé. Pomohou drobnosti jako třeba flashback s novým lihovým spolujezdcem či závěr, který potvrdí, že deklarovaný postoj Lannisterů k dluhům nejsou jen slova do větru.. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem detektivku, kde bude místní lovec znalý terénu pomáhat šerifce stopovat lovce holek. Ne, tohle jsem vážně nečekala. Ano, udělalo mi to radost. Příběh sám o sobě je zajímavý, dojemný a ta příroda vás dostane a pohltí. Včetně dobře zahraných postav. A jejich tajemství. Občas, co se stane v lese, zůstane v lese. A tak je to jenom dobře. Může zamrzet pouze jedna věc. Spoiler Že nevysvětlili, proč to vrah dělal. Teda, vysvětlili kdo a proč, ale ne proč tímhle způsobem....a ani ten krk. Prostě to tak bylo a basta. Spoiler. Ale to nemění nic na tom, že jsem viděla krásně natočený film. Jistě, šla jsem do toho kvůli Nikolajovi a prostředí, ale ve výsledku nelituji jediné vteřiny. Vážně dobrý film! ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Chybí taky zoufale všechno. Od lepšího a uvěřitelnějšího scénáře, po kvalitnější herecké výkony (Annabelle je vysloveně na ránu), až po nějaký normální konec. Takhle z toho vznikla jen veskrze průměrná kriminálka, kde nejzajímavější je asi tradičně Nikolaj Coster - Waldau a jeho přesvědčivě ztvárněný, hlavní hrdina. Sice pije jak duha, ale aspoň jsem mu to s přimhouřením jednoho oka v rámci mezí věřil. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Naštěstí pro Silencing dokážou Nikolaj Coster Waldau a Anabelle Wallis udržet pozornost a stopáž není až tak přehnaně dlouhá, stejně tak film není nijak natvrdlý či s většími logickými dírami a hluchými místy, takže z něj divák nebude zklamaný, na druhou stranu film ani nijak nenadchne, v žánru nic nového nepřinese a drží se vlastně celou dobu celkem při zemi. Těžko hodnotit, když není prakticky moc co hodnotit - průměr ve všech směrech a výsledkem je nevýrazný thriller, který mi na druhou stranu ale VÝJIMEČNĚ (narozdíl od jiných béček poslední dobou...) nelezl na nervy a neměl jsem chuť jej vypnout. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tieto námety sú pre mňa rovnako vzácne, ako pre farára omšové víno. Akurát dosť naserie, keď jeden z miništrantov po "ulízaní" ofiny z pokľaku, nezavrie poklop na bandaske. Potom to dopadne tak isto, ako tento film, ktorý miesto kompletného zážitku, ponúka lacný hlavy bôl, ako Hradná svieca po rannom prebudení. Škoda, pritom "Serial Killer", je vždy vďačnou myšlienkou na kruté prebudenie do reality. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co Rayburn (Nikolaj Coster-Waldau) stráví většinu filmu pátráním po neznámém útočníkovi, který možná před pěti lety unesl i jeho stále pohřešovanou dceru, se v čase 01:15:00 dozvídá přímou stopu a je mu řečeno, že „to by mohl být můj soused, bydlí támhle na kopci“, ale Rayburn se ani neobtěžoval zeptat na jeho jméno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama