Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Salvatore Frolo, jehož manželka a dcera se staly před lety obětí mafie, zastřelí majitele kasina Antonia Tindariho. Při vyšetřování přichází policejní komisař Corrado Cattani do styku s bankéřem Tano Carridim, který se snaží získat s podporou mafie kontrolu nad mezinárodní pojišťovnou. Aby toho dosáhl, přinutí významného italského bankéře ke svolení oženit se s jeho dcerou Ester. Otec Ester nakonec podlehne vydírání a spáchá sebevraždu. Ester se však přes odpor Corrada rozhodne s Tanem zůstat, aby odhalila jeho tajemství a pomstila otcovu smrt. Komisař s velkým úsilím rozkrývá složitou korupci vedoucí od regionálních politiků až k nejvyšším státníkům země. Zjišťuje též, že Frolova dcera není mrtvá a v jejím hrobě nachází prázdnou rakev. Když se nakonec Cariddimu podaří ovládnout pojišťovací společnost, události naberou rychlý a tragický spád... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Yarwen

Yarwen (hodnocení, recenze)

Dle mého skromného názoru je čtyřka nejlepší epizoda ze všech. Výborný příběh - scénář, nádherná Simone Cavallari a navrch krásná melancholická hudba Enniho Morriconeho. Když to srovnáte s aktuálními stupidními detektivkami, je důvod se k tomuto seriálu vracet.

Wolfface

Wolfface (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo prosím náhodou,co je to za malbu a autora v koncových titulkách čtvrté série?

pohy1982

pohy1982 (hodnocení, recenze)

Tak to je nářez!asi lépe to natočit v té době nešlo, hlavně ať proboha nikdo nezkouší točit remake!!!fakt skvělej seriál, nejlepší část od jedničky, kdy kvalita stoupá s novými díly,nadčasová hudba, výborný Placido

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama