Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tony McNamara (scenárista Favoritky nominovaný na Oscara) prichádza s treťou sériou antihistorickej, žánre ohýbajúcej, vtipnej výpravy naprieč Ruskom 18. storočia. Katarína Veľká sa konečne ujíma ruského trónu. Zosnovať prevrat proti manželovi jej pripadalo ťažké, ale nebolo to nič v porovnaní s oslobodením krajiny, ktorá o slobodu nestojí. Katarína sa púšťa do vojny so svojím dvorom, vojskom a dokonca aj s vlastnou matkou, aby priniesla Rusku osvietenie. Bojuje aj so svojím srdcom, keď sa z nenávideného manžela Petra pomaly stáva... Väzeň? Spojenec? Milenec? Katarína si nakoniec uvedomí, že ak chcete zmeniť svoju krajinu, musíte jej najprv dovoliť, aby zmenila vás. A že stať sa „Veľkou“ vyžaduje obrovské úsilie. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TENHLE VZTAH MNĚ OBČAS PŘIJDE ZPROPADENĚ KOMPLIKOVANÝ…“ Od začátku jedou tu svoji dialogovou (a lízací) smršť. Možná je to sexisticky ještě provokativnější než dřív. Později tomu začne chybět ten hlavní protagonista. Ty dialogy už nejsou tak zábavný a spíš se v tý spoustě slov utápějí. Vzhledem k závěrečný scéně (která se odehrává během songu AC/DC „You Shook Me All Night Long“) bych řekl, že je to konec seriálu. Ale… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na divadelní  hře Tonyho McNamary. Uvažovalo se o šesti sériích. 2.). Seriál byl později prezentován jako „zcela nepravdivý příběh“. 3.) Thx za titule „Jana Děžinská“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, po jehož první sérii jsem si přál, aby zůstal minisérií, se nakonec vrátil s druhou, která mi sedla mnohem víc a po níž jsem doufal i v tu třetí, která opět rozvedla příběh do koutů, v nichž by se jeden mohl chytat za hlavu, ale my se bavili jako už dlouho u žádné prosté komedie. Tenhle prapodivný mix skutečné historie s největšími bizarnostmi, co se na dvoře carského Ruska dají vymyslet, je prostě nejlepší formou večerního odpočinku. Pro 4. sezónu dávám svůj hlas. [viděno na HBO Max] ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, co se stalo, ale zhruba po dvou třetinách tomuhle z počátku svižnému seriálu úplně došel dech. Zbyla jen veskrze průměrná taškařice, kterou zachránil božský Velementov v podání Douglase Hodgese, jehož herecko-opilecký výkon byl hotový balzám na moji rozbolavělou duši. Za něj a za Nicolase Houlta ( v první polovině), horší tři, jinak bych hodnotil mnohem, mnohem níž. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veliká pokračuje v alternativní historické jízdě a rozhodně nesundává nohu z plynu. McNamara to navíc vzal slušně od podlahy a dokázal se zbavit i některých důležitých postav, což mě upřímně překvapilo. Hlavně jedna ztráta docela slušně zabolela, jakkoliv dává vzhledem k vývoji smysl...75% ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I need to do something. Let us run at bags! Historická uchylárna je zpátky! The Great a její třetí řada si vede téměř ještě dobře, ale už to nemá tak vysoké grády jako ty první dvě řady. To ale neznamená, že je to špatné, protože je to stále great! Jsou tu uchylárny, hlášky, vraždy a je tu stále ten směr, ve kterém je snaha přeměnit Rusko k lepšímu. Jenomže v polovině série došlo k velké šokující události, která způsobila velkou ránu, která byla sice potřeba, ale také zároveň ve mně vyvolala otázku, zda to byl vůbec dobrý nápad. Absence oné postavy bude mít totiž velké následky. Díky tomu mě překvapilo, že se tu vyskytují i docela dramatické chvíle, které jsou opravdu fantasticky dobře zpracovaný, díky kterým ukázala Elle Fanning z herecké stránky něco více. Jenomže pokud jde o nějakou zábavu, tak doufám, že aspoň Hugoland tu bude nadále. Na další řadu se těším, ale vypadá to na těžký úkol. Mé hodnocení: 7/10 ()

Galerie (147)

Reklama

Reklama